Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
40391
View
387
Reply

Pung Pang Rizalman Raya 2021.Kru pakai mask, artis seorang pun X pakai.Duduk rapat siap bersuap lagi

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu masa lps Tak update IG dlm seminggu ada antara posting ya dia ckp .. org ni ramai yg dengki dgn org yg dpt rezeki lbh. Tu yang asyik cari silap n cerca org kaya.

I told you guys ... Dia Tak pernahnya akn rasa menyesal ke apa. Mendongak ttp mendongak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sah kalau tak meRIak khen.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 16-6-2021 09:35 AM
Memang ari dah cabot lari ke?
Apa ig si ari tu
Kot2 la ada bagi apa2 hint

Arie cuti..kan time pkp nie dier tutup company
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 16-6-2021 09:16 AM
Selepas ada peroduk baru... hihihi
Muncul la nanti

Tak lama lagi akan muncul uolsss sbb dgr cite ritote baru nak keluar . Ps dia dah hint semalam.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti menggeletar jari nak menaip post acah2 aku hebat, dengkike memerli nurtizen kann..takdenya nak delete account, deactivate ja tu. Seminggu dua nanti muncul la balik ponen ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
balik2 merajuk tokri ni, ada ke org nak pujuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
syaz_lina replied at 16-6-2021 11:26 AM
Mesti menggeletar jari nak menaip post acah2 aku hebat, dengkike memerli nurtizen kann..takdenya nak ...


TokRIak dalam operasi delete semua posting IG dia sekarang. Now paling latest post bulan January

Sesi pencucian besar besaran ni.. sama mcm BFF

Screenshot_20210616-112842_Chrome.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:39 AM | Show all posts
KucingBiru replied at 16-6-2021 11:31 AM
TokRIak dalam operasi delete semua posting IG dia sekarang. Now paling latest post bulan January ...

mengelabah achive sesatu post. hahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:42 AM | Show all posts
sparkly replied at 16-6-2021 11:29 AM
balik2 merajuk tokri ni, ada ke org nak pujuk tu

Ada la, suami dia....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:49 AM | Show all posts
Edited by wadiunong at 16-6-2021 11:52 AM

iols as one of follower TokRi ni rindu gak kt dia lama tak post apa2. Iols follow dia dari zaman dia ada blog lagi. memang tak berubah pon cara penulisan dia. cuma dalam IG ni Allah duga dia sbb ramai pentaksub kan, so rasa riak/ rasa bagus tu memang nampak gakla. Dugaan Allah bagi. mcm iols tak pernah pon beli 1 pon barang2 dia. apa2 yg dia post kan tu mana yg baik iols ikut, mana yg tak baik iols skip aje. dah adat kan follow IG orang. takde la pulak nak DM2 dia sound dia macam2. iols dok perhati yg kutuk2 dia kt IG lps insiden salmon tu sanggup ye cipta acc IG fake semata2 nak acah2 jd penasihat adab kt IG dia. ada tu macam dah lama jd follower sampai tunggu masa TokRi buat silap ha ambik berkoyan2 kutukan.  kalo dah tak suka buat la follow IG orang. oh lupa, follow semata2 nak cari silap orang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenuh heshe dok archive satu satu post
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 16-6-2021 11:31 AM
TokRIak dalam operasi delete semua posting IG dia sekarang. Now paling latest post bulan January ...

Eleh.. Pondan tua ni archive je tu posting lama.. Nanti dah agak2 lama sikit orang dah lupa sikit nanti keluar laa balik tu.. Acah2 je ni.. Konon wat ig baru ingat dapat balik ke follower juta2 tu.. Sendu jugak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Karat tokri atau entah2 MN si sotong sejuk Beku detected
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 16-6-2021 11:31 AM
TokRIak dalam operasi delete semua posting IG dia sekarang. Now paling latest post bulan January ...

Dah lama unfollow....buat semak Mata Dan telinga Jah IG heshe
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:11 PM | Show all posts
wadiunong replied at 16-6-2021 11:49 AM
iols as one of follower TokRi ni rindu gak kt dia lama tak post apa2. Iols follow dia dari zaman dia ...

LOLS hakikatnya mmg dia silap dan biadab hadaplah, kau pun aku kira pentaksub bodo yang siap nak rindu-rindu ig post low quality. Baguslah keep feeding into his narcissism. Panas pungkoq lettew, Tok RIak muka penuh chipsmore kena hencap.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:19 PM | Show all posts
Tak pernah nak suka mamat ni sejak awal lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
wadiunong replied at 16-6-2021 11:49 AM
iols as one of follower TokRi ni rindu gak kt dia lama tak post apa2. Iols follow dia dari zaman dia ...

Kelakor la u ni
sampai rindu???
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AKAZ85 at 17-6-2021 06:30 AM
wadiunong replied at 16-6-2021 11:49 AM
iols as one of follower TokRi ni rindu gak kt dia lama tak post apa2. Iols follow dia dari zaman dia ...


Pasal ade orang macam ko laa dia rasa dia riak tu xsalah.. Dia pandang ko sebelah mata je pon x.. Sebab ade pentaksub yang xkisah kena bughitkan.. Kena maki.. Kena hina.. Asalkan dapat attention dari pondan tua, pastu bangga ss respon pondan tua post kat igs masing2.. Padahal sekor2 kena perli baikkk punya.. Nak taksub, kalau benda baik xpe.. Tapi jangan jadi buta hati, buta peghut
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by andromeda84623 at 16-6-2021 01:27 PM

Takdenya RI ni nak delete IG account dia

Dia dah a few times promote and guna #rifabulousfifty dekat IG this year sempena dengan his 50th birthday tahun ni

Confirm dah ada banyak barang tersusun untuk di jual sepanjang tahun

Harga of course la harga tel aviv

Orang business, macam tu la pemikirannya

Everything yang dia buat, termasuklah menjual diri and open up his life on social media, is an investment for a future and much higher return in the form of $$$$$$
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:26 PM | Show all posts
wadiunong replied at 16-6-2021 11:49 AM
iols as one of follower TokRi ni rindu gak kt dia lama tak post apa2. Iols follow dia dari zaman dia ...

tk payah nk rindu la ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list