Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
40392
View
387
Reply

Pung Pang Rizalman Raya 2021.Kru pakai mask, artis seorang pun X pakai.Duduk rapat siap bersuap lagi

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 07:58 PM | Show all posts
Tokriak tkkan delete ig dia sbb tgh buat promosi diri skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:04 PM | Show all posts
Baru balik dari ig
Done unfollow tokriak ni

Betul2 sentap dia eh hahah
Mengata org bukan main lagi
Time masak2 tu duk perlekeh follower dia bukan main lg
Periuk murah la apa la makan ikan murah la apa la
Amboi sesedap rasa ja dia igt rakyat marhean ni wlpon xkaya mcm dia xmampu ka beli brg2 masakan yg elok2

Paling iols igt dia perlekeh kita org biasa ni makan beras cap rambutan ja
Dia makan beras mahal la konon2 nya

Geram gila iols dgr tu gigil2 tengan nk reply

Padan la muka dia harap ramai2 la unfollow dia n nmpak true colour pondan acah2 islamic ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 16-6-2021 11:16 AM
Hari tu masa lps Tak update IG dlm seminggu ada antara posting ya dia ckp .. org ni ramai yg dengki  ...

masalahnya dia ni dapat rezeki lebih pun xbersyukur..org dh bg free tp menganjing pulak selayaknyalah tok RIburrr ni dicerca nerakazen
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 16-6-2021 01:10 PM
Karat tokri atau entah2 MN si sotong sejuk Beku detected

sebab karat mcm gitu la dia jd mendongak bebenor sampai x pandang bawah langsung..selayaknyalah sape2 pegi buat fake ig cerca tok RIburr tu..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
wadiunong replied at 16-6-2021 11:49 AM
iols as one of follower TokRi ni rindu gak kt dia lama tak post apa2. Iols follow dia dari zaman dia ...

hahahahahhahaha ribenakk
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 16-6-2021 01:21 PM
Pasal ade orang macam ko laa dia rasa dia riak tu xsalah.. Dia pandang ko sebelah mata je pon.. Se ...

kena unta jgn lupa  hihi
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 16-6-2021 05:23 PM
Skrg ramai celebriti berebut2 nak buat NGO ya....

30% sape tak nak...
5% pun balik modal dah~~~
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 16-6-2021 08:04 PM
Baru balik dari ig
Done unfollow tokriak ni


dia pun makan ikan sardin ikan kembung.. apa mahalnya.... tokriak adan uke awakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 16-6-2021 08:47 PM
katakauu replied at 16-6-2021 08:28 PM
30% sape tak nak...
5% pun balik modal dah~~~


Kalau pakat2 derma..total jumlah 2juta la busuk2... 30% dah 600k.. tu pakat2 nak buat ngo.... pastu klu kena kecam.. para netizen membekap.. "sekurang2 nya dia buat amal jariah" ... tu belum ceta beri bantuan guna product sendiri ... tu kira ambik tanpa bayaran ka.. atau tolak duit sumbangan hahaha.. pimai2 rolling kt situ.. manyak untung ooo
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Request akaun privilege_71 tu takdan 5 minut dah approve tapiiii
052af4eb-01e9-44b1-9055-34ca8150d889.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 16-6-2021 08:45 PM
Kalau pakat2 derma..total jumlah 2juta la busuk2... 30% dah 600k.. tu pakat2 nak buat ngo.... pa ...

betul sgt wei.... aduiiyaii.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
eddlyna replied at 16-6-2021 09:04 PM
Request akaun privilege_71 tu takdan 5 minut dah approve tapiiii

hahahahhaha hawau la tokrit ni.
die bodoh2kan je ribenak die
siot
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
eddlyna replied at 16-6-2021 09:04 PM
Request akaun privilege_71 tu takdan 5 minut dah approve tapiiii

Ahahahaa ponen ni punya kekwat... nak bagi org kejar kejar dia utk feed his ego mcm setan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
katakauu replied at 16-6-2021 08:28 PM
30% sape tak nak...
5% pun balik modal dah~~~

Yaa pakai staff sama handle 2-3 offices termasuk kerja yayasan, pastu serap 30% infaq org. Cilakak betul.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dindahendra replied at 16-6-2021 07:06 PM
Babe...kenapa dgn tokri terpaling nih....i tak follow dia....so i lost! Hahahhahaa...

OMG! Hahahaha ni betul lost in Cari! Mula2 isu dia kekwat - pentaksub he ols bagi 1 beg salmon, he ols bebel la dia tak makan pastu dia bagi kucing dia je. Pastu dia update la kat IG desc dia tu tak makan itu ini bla bla bla. Dikecam semua org di semua socmed. Habis 1 Malaysia dah tahu la perangai dia. Merajuk ongtua tu takmo update IG. (Tapi dah muncul balik la). Pastu sambung lagi kes ke dua buat tv show kru pakai mask retis n he ols tak pakai mask. Komdian, berjela-jela lah muka surat buku hencapan tokRIak kat porem. Hihi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha adoiiii
Kejap je tu.. aritu bgtau suruh penjilat heshe ready utk menodak new ritote kan..

Tak lama lagi active balik la ig tu..
Start balik la mendongak
Heshe mana tahan kalau takde org butterkan his bumbum
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
katakauu replied at 16-6-2021 08:30 PM
dia pun makan ikan sardin ikan kembung.. apa mahalnya.... tokriak adan uke awakkkk

Sebab Tu pemenat Dia mengidolakan Dia konon makan sama macam marhain lain
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
eddlyna replied at 16-6-2021 09:04 PM
Request akaun privilege_71 tu takdan 5 minut dah approve tapiiii

Amboi dia nak main game pulak ke ni suh cari2 ig sebenar..kowserrr...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
eddlyna replied at 16-6-2021 09:04 PM
Request akaun privilege_71 tu takdan 5 minut dah approve tapiiii

Hahaha mangkuklaj dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruk nya lah siapa admin dalam ni. Kalau komen yang baik2 boleh pula kena delete. Em.. Tak payah komen le.. Bye cari forum.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list