Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
19176
View
167
Reply

Rizalman Sentap Dengan Netizen Ke Sampai Deactivated FB?

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ooo acc fb.. ingt ig
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 16-6-2021 01:42 AM
Elok lah katup fb dia tu, sendu teramat amat. Harapkan dekat ig je ramai Ribenak acik tudung singkat ...

yg jantan pun ada yg beli brg2 dia
lepas tu tayang
rumah pun decor ala2 rumah dia
kelakor lahh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 16-6-2021 02:04 AM
Betul ke sampai polis iringi dia utk vaccination?
Amboi amboi .Arahan siapa tu?Saje tanya bukan den ...

baca kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:54 AM | Show all posts
serabut tengok dia cakap x henti2 sambil masak..udah le pelat...
bersembur2 air liur kat makanan....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
He hasn't changed lah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
He has no real friends... Tu jadi mcm tu... And he s too full of himself.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Propa jer bapuk mulut siol nih. Sombong dari zaman kedai dia kat Sungei Wang lagi. Pigidah, ko ada ke tak ada, Covid masih berleluasa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:20 AM | Show all posts
SpyLeman replied at 15-6-2021 05:17 PM
Dah aku x paham mcmana ramai sgt pompuan yg kagum dgn si capok acah2 muslimin muslimat ni? Mulut han ...

dengkike?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Poyo berangan si pondan tua ni. Dahla pelat. Mcm dialah paling bagus. Pegi mereput lah pondan tua!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:25 AM | Show all posts
masa kwn meols dok dgr ceramah dia pg2 kat ig, iols judge ye kwn meols tu. hahaha! padiaaaa dgr designer bg ceramah weh. tp kwn meols suka benor, jd meols biarkan jer. LOL. ingtkan meols jer sedar dia ni bingit, tak masuk jiwa dia ckp apa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:27 AM | Show all posts
imrb replied at 15-6-2021 11:30 PM
aku tak terkesan langsung malah bersyukur kurang sekor jantan keberet

jantan acah2 buat apa
elok xde
hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:29 AM | Show all posts
guesswho09 replied at 15-6-2021 11:36 PM
yg jantan pun ada yg beli brg2 dia
lepas tu tayang
rumah pun decor ala2 rumah dia

rumah macam muzium pon jantan hadap?
tempat pembiakan nyamok denggi...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:30 AM | Show all posts
nena9042 replied at 15-6-2021 11:19 PM
Amboiii tokriak. Hati hati le, salah perasan naya je di akhirat sanaaa

kan Tokriak kata dia Designer Akhirat huhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Sokong dia deactive ig dan fb sbb kata dah bersara..jadi rehatlah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan dgn bini agung pn tk membuatkn dianampak hi class
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Susah org tua2 kemaruk socmed ni... Chill2 je dah la..
Pemenat pun sembah bertalu-talu.. Chill2 je uolls.. Dia buka wali.. Apa lagi tahap nabi.. Kosser la
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulut mencecehhhhh je... Last2 sentap
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:30 AM | Show all posts
kalau nak deactivate acc buat la senyap2... tgk je dah tak de
mcm tu la kalau tak nak org ambil tau....
ni siap annouce dia dah pindah, cari la kalau jumpa acc baru dia
Apooo...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 15-6-2021 11:22 PM
Bunyi mcm dah gila je dia ni.

Pd pendapat I, nk belajar agama & tafsir alquran ni semua kena dgn bimbingan agamawan. Kita tak digalakkan define tafsir alquran ikut fahaman kita, what more gi bg tazkirah pulak kat org lain (berdasarkan pemahaman kita tu). Ponen ni lain maciam dah feeling2 setaz dah ni. Seram I ols tgk. Aku takut jadi mcm prince-chiqqie-dinzly dah sampai tahap suruh sembah heols
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni dapat idea aktif tak altif dari bff ke?? Padan la muka kau!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list