Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
19135
View
167
Reply

Rizalman Sentap Dengan Netizen Ke Sampai Deactivated FB?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
wadiunong replied at 16-6-2021 12:02 PM
kenapa? selama ni hidup uols sengsara ke sebab dia? cer citer sikit.  mesti dosa dia kat uols san ...

Bukan dosa dia dgn i tp dgn rakyat2 malaysia terutama sekali penjilat tegar Dato Riburit ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ngan kawan baik sama2 deactive kan acc ehh hurmmmm

Heloklahh asik cari pasal je
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:25 PM | Show all posts
blah je lah pondey
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:34 PM | Show all posts
wadiunong replied at 16-6-2021 12:02 PM
kenapa? selama ni hidup uols sengsara ke sebab dia? cer citer sikit.  mesti dosa dia kat uols san ...

sengsara la sbb pengaruh Tokriak besar..kita hidup kena beradap..yg fanatik saja yg kata btul  ..contoh pn dh ada
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:54 PM | Show all posts
ninnamina replied at 15-6-2021 11:13 PM
Sentap jugak akhirnya. Ingatkan yg jenis suka bahan orang ni kuat.. tapi lagi sensitip rupanya.

mostly begitulah template orang mulut laser ni ninn..
kalau dia sound orang, suruh orang amik teguran tu drpd sudut positif... tak peduli orang tersakiti or tak.
tapi bila dia kena tegur balik kadang tu dgn cara lebih berhemah.. tapi dia punya rentanan perghhhhhh tak cukup tanah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akies at 16-6-2021 03:02 PM

Elokla tok deactivate semua acc tu..
Padanla dgn usia warga emas tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:02 PM | Show all posts
ais_kosong replied at 16-6-2021 10:34 AM
Kalau nak delete. delete ja.
Tak perlu bagitau 1 dunia hang nak delete.
Awat hang nak orang pujuk  ...

kan...
propa.. boleh la geng dgn si penyanyi yg nak berhijrah tu...
dok gebang berhijrah berhijrah berhijrah.. hujung2 ke tempat banyak kuil ajer.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:23 PM | Show all posts
AshkieLa replied at 16-6-2021 03:02 PM
kan...
propa.. boleh la geng dgn si penyanyi yg nak berhijrah tu...
dok gebang berhijrah berhijr ...

Aku meluat kot sikit dok ugut nak delete. nak remove friend xactiveKalau jenis addicted dengan medsoc xdanya hang mampu delete.
delete sehari besok lusa buka balik. tambah2 hat followers juta2..
dengan segala blue tick verify tu sembanggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Em benda remeh malas le I nak mengulas. Not my level
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ig 1.2 juta tu bila nak tutup pulak?? Gigih suruh pentaksub tololwer dia cari ig baru dia pon setakat ni follower sendu je... Kah3
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 05:01 PM | Show all posts
ninnamina replied at 15-6-2021 11:13 PM
Sentap jugak akhirnya. Ingatkan yg jenis suka bahan orang ni kuat.. tapi lagi sensitip rupanya.

Uollssemua org jenis mulut laser yg akak kenal kan mmg kaki sentap dia punya bahan kita cam tak fikir esok2 dia akan mati dan disoal segala tingkah laku.bila kena kat dia, ya Allah! Akak kehilangan kata2 nak ulas camnapendek kata; dia kata kat org takper, org tak boleh kata dia! Gitu laa
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 05:13 PM | Show all posts
mawardia replied at 16-6-2021 09:31 AM
Pd pendapat I, nk belajar agama & tafsir alquran ni semua kena dgn bimbingan agamawan. Kita tak di ...

setuju. dia punya tazkirah tu mcm dah belajar tinggi betul ilmu agama. iols bukan nak mempertikai tapi cara dia tu mcm dia terpaling agamawan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_pink replied at 16-6-2021 05:13 PM
setuju. dia punya tazkirah tu mcm dah belajar tinggi betul ilmu agama. iols bukan nak mempertikai  ...

Iols mmg stuju yg ni.. Cara Dia ajak n puji follower buat amal ibadat pun mcm konpem2 Dia Akan msuk syurga..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
TokRi ni dah malu gile rasanya... Bagi tazkirah tapi ckp tak serupa bikin... Ingat berbondong2 la follower nak follow dia .. Tapi sampai skrg ig baru wujud tu ada 2k++ je ..kalau Delete ig 1.2 million susah pulak nak berniaga  .. Tunggu je la sampai bila sanggup bertahan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg 1.2m tu tak kuasa pun nak follow IG baru ke tu...ke fake account semua tu...lol...
Mintak UITM take him out from the board of directors..he is a bad influence dgn lagak sombong riak nye...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 15-6-2021 11:22 PM
Bunyi mcm dah gila je dia ni.

Macam princikky dinzly la dulu upload kiasan pelik2 mcm mental..pastu dok menari buat live IG mcm gila isim..jgn risalmon jadi camtu sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
TokRI kepit ni boleh hidup ke kalau 1 hari tak meRIak Kalau tutup ig fb segala mcm mana nak tayang kekayaan, amal jaRIah, ibadat kat penyembah2
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus! Baerambus kau diam2 sana. Kambus sekali beg2 jenama kau!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku takde ig..takde fb.. jadi sikit pun aku x heran dia delete ke haper.

Aku cuma tau kat forum je yg dia kurang hajar pasal salmon tu..

Sembang level nabi rasul.. hahaha.. ilmu ape yg netz dok kejar dari dia nih..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:06 PM | Show all posts
korang pernah tak cakap macam ni kat member korang.. eh kalau hang masuk syurga jangan lupa tarik tangan aku sekali tau?

mungkin pernah kut . haa dia pun pernah orang cakap kat dia. followers dia la. dia pun screenshot boh kat story. tapi serius la, krik krik betul rasa. dia memang ada vibe humble brag tu. nanti ayat dia.. dak aih aku ni asbab saja... ke aku yang something wrong?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list