Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
19346
View
167
Reply

Rizalman Sentap Dengan Netizen Ke Sampai Deactivated FB?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Alang bangga sgt dgn RI ko tu.. lain kali jgn RIak sangat..
Ko ingat ko sorang je kaya..bersepah tok manusia kaya kat dunia ni.. hidup ni kalau ingat kita ni hebat, ramai lagi yg hebat dari kita.
Tok ri ni social media addict, takda makna nak delete betul2.. dlm kepala tu asyik pikir, apalah nk tayang kat public. Sick!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Heshe tengah delete post2 di ig., dah tinggal sikit postnya.. Esok lusa abis la kot sesi mendelete tu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
debab_78 replied at 16-6-2021 08:16 PM
Heshe tengah delete post2 di ig., dah tinggal sikit postnya.. Esok lusa abis la kot sesi mendelete t ...

Archive je tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat malu UITM jela. No balls. Sentap dgn marhaen.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Vivy yusof wayyyyyyyyy more better than risalmon ni.. padan la muka ummah yg duk hype kan dia n jatuhkan vivy.. sekali rupanya lagi teruk dr vivy
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 16-6-2021 08:44 PM
Vivy yusof wayyyyyyyyy more better than risalmon ni.. padan la muka ummah yg duk hype kan dia n ja ...

Takde mane wayyy better nye la... Same je hangsuang.. Takde lebih... Takde kurang... Sama standard dlm liga masing2
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 16-6-2021 09:01 PM
Takde mane wayyy better nye la... Same je hangsuang.. Takde lebih... Takde kurang... Sama standard ...

Tinvy jauh lg better. Tak sentap n classy. Ujong2 pn dia main saman menyaman jah which is right. Actually isu tinvy tu ada betulnya, tgok skrg ramai dh pertikai mana bantuan utk org middle class yg tersepit. Cuma the way dia construct ayat dia utk pertikai bantuan golongan B40 tu yg ramai misinterpreted.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
org yg suka bahan org ni dia mmg kuat sentap..pengalaman iols. mmg byk gitu.. dia bahan org xda tiitk.. skali org bahan dia muran terussss
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 16-6-2021 09:23 PM
Tinvy jauh lg better. Tak sentap n classy. Ujong2 pn dia main saman menyaman jah which is right. A ...

Tak sentap sgt... Hahahahhaha... Kalau x sentap takde la nganjing ngan kari salmon rempah tak masak sheols.... Hahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 16-6-2021 10:51 PM
Tak sentap sgt... Hahahahhaha... Kalau x sentap takde la nganjing ngan kari salmon rempah tak masa ...

Sheols masak kari salmon tu since tahun lepas way before tokri pndg hina pd ikan salmon
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
sentap la terus, tutup fb.. tutup ig.. tutup semua.. tutupmulut
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 16-6-2021 08:20 AM
dengkike?

Tak koserr nak dengki..  walauuuuupun iols bkn bff queen
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu kt ig story TokRIak dh share ade kak tu dh merayu nk tgok story2 dia mcm sblm2 ni. Skrg ni dh hambar katanyee.
Sombong giler cara dia balas kt kak tu dan mcm biase la ulasan dia tetap nk menangkan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:49 AM | Show all posts
bagi tokri baca ni

image.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:50 AM | Show all posts
image.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:51 AM | Show all posts
Aaaaaookkk replied at 17-6-2021 08:58 AM
Tu kt ig story TokRIak dh share ade kak tu dh merayu nk tgok story2 dia mcm sblm2 ni. Skrg ni dh ham ...

padan lah muka akak tuhadap sangat ngan pondan tua tu

kosernyer lah hai merayu2 orang
biarlah dia senyap
nanti jual barang dia keluar balik
dia kan hadap puji2an dan rasukan orang kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 10:12 AM | Show all posts
ais_kosong replied at 16-6-2021 03:23 PM
Aku meluat kot sikit dok ugut nak delete. nak remove friend xactiveKalau jenis addicted dengan med ...

betul betul...acah2... padahal lapar perhatian je.
kan... tak berkenan yg kalau up status nak delete friends yg tak active.. konon2 nak buat penyucian..
pastu minta respond kalu tak nak kena delete..
hek eleh mcm la orang kebulur sangat.. memang aku yg delete org mcm ni.. kosser
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 10:12 AM | Show all posts
Boleh tak abaikan RI ni. Menyampahnya cam suke la tu disembah2 dirayu fans. Fans die tu takot betul taksubnye.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 16-6-2021 06:23 PM
Yg 1.2m tu tak kuasa pun nak follow IG baru ke tu...ke fake account semua tu...lol...
Mintak UITM t ...

Ni betul gak... Sbb dia ade boipren...
Uitm kene check betul2...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak delete akaun delete jerlah niiii drama acah macam gituuuuuu tokrimon niii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list