Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
38459
View
587
Reply

"Usah Bajet Baguslah You All," -Dr Muhaya Perlekeh Wanita Bekerjaya Dan Berpendidikan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
easy81 replied at 16-6-2021 03:02 PM
Die tanya ape contribution belajar tinggi2?
Belajar utk gain ilmu Prof bukan sebb title or nk belag ...

Applause to you!!
Betul u, ramai je yg humble sbb niat belajar tinggi /bekerjaya tu LillahiTaala.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerprune replied at 16-6-2021 12:20 PM
Busuk busuk dia pun masih in marriage teh oiii.....kau dah berapa kali next change?

so kalau  ...

Nak engage dgn aku buat pe nye sting.. i dah berpunya yang haram utk kau jugak yang ko suka kan...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn jad micm penjual burger yg kena kompaun 50k tu, mula2 ramai back-up, netizen dah korek hal sebenar mana nak lari, jgn main2 Ngan ntizen
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
wandacoffee replied at 16-6-2021 03:01 PM
tak terkesan pun dgn ape benda yg prof ckp..amik motivasi yg rasa positif shj...hidup ni dah cukup b ...

Haha samaaa..i anggap org yg dok membebel2 kat socmed psl isu itu ini ni mcm angin lalu je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:41 PM | Show all posts
zztop63 replied at 16-6-2021 03:18 PM
jangan belagak bajetla uolls,,,aleh-aleh ke dapur jugak.




Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 16-6-2021 12:15 PM
mohon wanita bekerjaya dapatkan rawatan mata kt tempat lain  kaka dah lama boikot makcik ni

Pakai je la contact lens boleh ubah2 kaler lagiiii... nak besokan bijik mata mcm anime pun buleh


Anyway ada  satu lg procedure better than lasik yang insert kanta dlm mata.. its reversible, kot power berubah, bleh operate tukar kanta lain ICL kot nama dia... rega double dari lasik ni mahal la sikit tp berbaloi... buat kat spital mata hussein onn
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
nenekglamer replied at 16-6-2021 12:45 PM
Haha. Termasuk acik muhaya ni juga.. pandang rendah kt ppuan lain yg educated@achiever.

Kannn why oh why....tak perlu canang benda macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 16-6-2021 03:04 PM
sebab tu pd pendapat aku, budaya dan idea of women's right ni perlu di tentang habis-habsian...tiada ...

Pandai plak hang kali ni... memperjuangkan nasib wanita.. selama ni ko concern kat andartu je kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis lapar perhatian juga makcik meloya ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:45 PM | Show all posts
Edited by monreyes at 16-6-2021 03:46 PM

klinik biasa pun banyak tutup..
apatah lagi klinik mata yg penjarakan sosial lagi kelaut...
lain macam penangan pandemik ni...
prof pun dah naik sewel...
dah pandai nganjeng....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 16-6-2021 10:55 AM
Buang tebiat ke..

Just her true colors surfacing
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 16-6-2021 10:56 AM
Astro lah amik dia bagi talk motivasi konon.. Celah mana motivasi.. Asal ada program kat tv..  Pastu ...

Anak dia oku, mati. Cucu dia oku, mati.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
snowflakes replied at 16-6-2021 11:25 AM
Sama MO mcm jahlop

Supporter kuat dia missfake la. Siap cakap dia diuji sbb terpuji. Senang kan? Create stupid statement, kena kecam, maknanya terpuji.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:53 PM | Show all posts
ifanonline replied at 16-6-2021 02:41 PM
adakah prof muhaya ni mengata kpd andartu2 forum? saya nak bagitau prof, saya dah lama buat kajian s ...

Hahahahahaha lawak ni memang kelakar.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Artemesiaa replied at 16-6-2021 01:05 PM
Sebab tu bila nak menasihat pengunaan perkataan dan ayat yang betul seharusnya difikirkan sebaik mun ...

Ni setuju  sgt..kang kene smash ckp netizen tak paham bahasa kiasan la..netizen cepat sentap la..kene fitnah tak tahu  hujung pangkal..dah sendri meroyan tp tak hurai betul2..

Stress betul ngn manusia dia yg timbulkn kontroversi last2 ckp  saya maafkan semua  sapa yg kutuk saya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 16-6-2021 02:14 PM
Tak tau la aku ni betul ke idok..tp kebanyakkan retis2 pompuan kesayangan dan pujaan dia semua tak s ...

Yg terpaling puja muhaiyo ni sah2 sekolah xtinggi. Nasib last2 kahwin juga walau lambat. Agaknya dah audit diri, kurangkan hormon ikut nasihat bonda. Buat bodoh-bodoh sekali. Patut poyo je statements dia lately.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:59 PM | Show all posts
keh keh keh

maka meloncat loncat lah beruk2 betina dengan statement ini...
panas telinga....panas hati....

as yang cakap itu sendiri punya lah tinggi pendidikan dan careernya..
nak maki menganjing kata level bawahan ..tak boleh....
maka makilah kata buang tebiat la..menopous la...true calor lah..
itu je lah yang mampu maki....

tapi nak teliti kenyataan ini tidak sama sekali lah...

point dia mudah jer....
tak perlu bangga dengan barang dunia...
setinggi mana pendidikan..sejauh mana career...sehabat mana di varified by manusia...
takkan sama dengan verification Allah...

as simple as that pun beruk2 tak leh faham....
and it goes as well to beruk2 jantan....

yang hadap sangat jawatan dunia...

dia cerita toksah perasan hebat sangat la...
selama mana tiada Allah dan Muhammad di hati...levek beruk je kita ni...


keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 16-6-2021 02:25 PM
Betul tu, nampak beza kelas antara dua pakar tu. Dr imelda tu siap cakap utagha ala2 kampung tpi m ...

Nanti tolowers dia tazkirah ko psl xpakai tudung Allah xpandang. Buat baik pon xde gunanya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat kan kata video lama tu video 5,6 tahun lepas. Tapi ada sebut pkp, plg lama pun tahun lepas lah kan. Baru lagi kot video ni.

Anyway, walk the talk prof
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 16-6-2021 02:27 PM
Pakar mata selebriti, tu boleh up harganya. Umpamanya nasi ayam sendu ayam liat kering keras kejun ...

Telekong 600 lebih harganya. Entah2 dia beli pon RM60 je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list