Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
38473
View
587
Reply

"Usah Bajet Baguslah You All," -Dr Muhaya Perlekeh Wanita Bekerjaya Dan Berpendidikan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 16-6-2021 12:07 PM
Ramai penyembah makcik muhaya ni bekap dia kes bodoh-bodoh tu. Lepastu kantoi joinT geng garfu pul ...

geng garfu tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
rasa mcm dh lama monopause. mcm dah lebih 60an
dah nk nyanyuk kot..  
tp mungkin jugek kifarah..
selalu kondem org je.. sesekali terbabas..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:12 PM | Show all posts
mmg x berkenan laaa makcik ni...tp baca lam ig ya ampunnnn..sume bekap habis2..kesian Dr amalina plak kena kondem
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pndapat iol dia macam menentang feminism
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Selama nih malas amik port pasal isu bodoh2 ni.
Tapi statement dia kali ni mmg bodoh sangat nampaknya, macam org tak sekolah. Bangangnya lah...
Pastu nk petik2 quran pulok. Menuntut ilmu tu bukan utk lelaki je lah...pergi ngaji lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:15 PM | Show all posts
mohon wanita bekerjaya dapatkan rawatan mata kt tempat lain kaka dah lama boikot makcik ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-6-2021 12:02 PM
dia sendiri hadap nak pakai gelaran prof, so lose the title lah, penting ke level academic sampai na ...


Busuk busuk dia pun masih in marriage teh oiii.....kau dah berapa kali next change?

so kalau aku tanya dimana keww kemanfaatan kau sebagai seorang bekas isteri dgn suami pertama dahulu dalam menjadi seorang pengikut yg baik  pada seorang pemimpin ? soleha?



come lets engage.....

yg lain ketepi
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:22 PM | Show all posts
stingerprune replied at 16-6-2021 04:20 AM
Busuk busuk dia pun masih in marriage teh oiii.....kau dah berapa kali next change?

so kalau ak ...

Gang kau la tu asyek meroyan.
Audit jangan ta audit dik.


Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 16-6-2021 12:15 PM
mohon wanita bekerjaya dapatkan rawatan mata kt tempat lain  kaka dah lama boikot makcik ni


Rezeki iteww dariNYA......dariNYA ia datang...hanya DIA juga yg boleh menariknya semula...

suami ada didik CPS tang ini kheunz?

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:24 PM | Show all posts
tak pernah follow dia selama ni
tau dia dr mata tp tak tau pulak dh jd motivator
mcm tak sesuai je..
fokus je la kerjaya asal, kalau nk cuba cabang lain pun, kena ada ilmu
kena belajar cara penyampaian
kdg apa yg dituturkan tu, boleh disalah ertikan
cuba tgk  pendakwah2 bebas, bila dorg bersyarah, takde downgradekan seseorang pun
kalau bg contoh secara berseloroh pun lepastu dorg akan perbetulkan apa yg sepatutnya
bkn mcm dia ni.. main ckp dgn mimik muka ala prof serba tau berlagak

ewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 16-6-2021 12:07 PM
Ramai penyembah makcik muhaya ni bekap dia kes bodoh-bodoh tu. Lepastu kantoi joinT geng garfu pul ...

Geng garfu apa.uols..1st dgr
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:25 PM | Show all posts

Google jah garfu tala. Ni mcm ajaran apa ntah berhaluan kiri jua. Makcik ni jugak pernah join talk zizan semang. Mmg byk dh red flag makcik muhaya ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:25 PM | Show all posts
diam la prof muhaya.. ingatkan pompuan2 ni nak sangat ke kerja..
kena cari rezeki tahu tak, kalau tak dapur tak berasap..
nak harapkan lelaki tanggung.. suami, atau yang single tu abang2 yang nak tanggung.. haiiihhh diri diorang sendiri pun tak kecukupan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama MO mcm jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tipahketipung replied at 16-6-2021 12:22 PM
Gang kau la tu asyek meroyan.
Audit jangan ta audit dik.

Audit kena panggil nick KIM...dia pakar auditing...sampai ikat perut berbulan bulan  sebab figures mencecah jota jota katanya...tak menang tangan mengaudit...

kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:29 PM | Show all posts
baru nk start menopos kot dia ni...lain mcm meroyan nye
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Makcik sapa ni. Please, take her back. We don't want her.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat fb masih ramai backup..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list