Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
38478
View
587
Reply

"Usah Bajet Baguslah You All," -Dr Muhaya Perlekeh Wanita Bekerjaya Dan Berpendidikan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 16-6-2021 01:54 PM
Tu tandanya otak hang masih level beginner..kui2

Legend legend pun kena cerai...patut yg legend iteww lebih composed tahu jaga rumahtangga...lebih legenderer lebih hauk....rupanya..takmo la aku jadi legenderer macam iteww biar beginner terus...cute aja muda berpanjangan

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbrule replied at 16-6-2021 02:19 PM
Legend legend pun kena cerai...patut yg legend iteww lebih composed tahu jaga rumahtangga...lebih  ...

Itula pasal..level beginner layak hidup kawen je mcm kau..siang malam hidupla ngadap poen and point yg sama. My level fly high apa kelas hidup bershama tersheksha. Wahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:25 PM | Show all posts
hahahahhahahhah
nanti penjilat2 bontot mhanat ni cakap
tu suma kiasan je
bahasa melayu kan penuh kiasan
dsaar penjilat
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
aku kenal sorang manusia dlm dunia ni yg buat apa makcik ni ckp - tunjuk bodo2. Konon dia dah jadi isteri solehah sbb buat mcm tu. Sudahnya mmg jadi bodo2 alang walau dah beranak ramai n berbelas tahun kawen. Tapi dia tak sedar diri dia stuck dlm body budak umur belasan tahun - dari segi pemikiran n percakapan.  Tp perasan, igt dia paling berjaya dlm dunia ni sbb rajin beranak n jadi bodo utk suami. (dah la bimbo, berlagak pulak ahahha) suami dia tentu bangga berjaya kontrol minda dia.

Cukuplah. aku harap manusia mcm ni termasuk muhaya ni cpt pupus. sorry not sorry! huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 16-6-2021 02:24 PM
Itula pasal..level beginner layak hidup kawen je mcm kau..siang malam hidupla ngadap poen and poin ...

Fly high nyorok bawah katil?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari dulu cam xbetul acik ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Cara dia ckp dgn gaya nye npk hati dia yg berkeladak!yg selama ni dia budget good ,alim,dia la yg terpalinggg,sebabye dia kan selalu suh check hati..cari punca,,bla..bla.hujung2 nk selesai masalah kata hati kita pulak berkeladak ha ha..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut ulasan dia tu menyatu padukan manusia. Tapi sebaliknya. Maka pklah sendiri orang macam mana yang  patut kita jadikan panduan.  
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
profff hof3
iols wanita bekerjaya
sumbangan saya adalah dengan tidak menyusahkan org dan tidak menyesatkan org..sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Penjilat dia sakap ...sila tgk video penuh...
Bla2 dn btul kata prof yitu.  
Ada dlm krbt aku pn sokong dia
Alarh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbrule replied at 16-6-2021 01:36 PM
And you think you are very much needed?

Kahkahkah


Of course la. Ko hengat aku hapo? Ehhhh. I would be invisible to you if I am not iya. Ko taste akak Muhaya ka Stink?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tukul replied at 16-6-2021 01:50 PM
Walaupun dr Imelda belum bertudung kan dan x 24jam konon islamic...namun dr cite dia dulu masa dia ...

Belum bertudung tk bermaksud dia tk praktis islam..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:35 PM | Show all posts
edoraixora replied at 16-6-2021 12:14 PM
Selama nih malas amik port pasal isu bodoh2 ni.
Tapi statement dia kali ni mmg bodoh sangat nampakn ...

same here.isu kali ni aku buka mulut..setakat isu istilah bodoh2 aku wat tak ebdah ja,..tp bila dia petik wanita berpendidikan tinggi bla bla bla..aku berbunyi dalam Fb. bila aku berbunyi banyak lak org back up dia dan kondem aku.siap kata aku ni x solehah sebab tu terasa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:36 PM | Show all posts
tukul replied at 16-6-2021 01:50 PM
Walaupun dr Imelda belum bertudung kan dan x 24jam konon islamic...namun dr cite dia dulu masa dia ...

Doctor imelda stick dgn career dia..dia doctor puan dia hanta bahas bahagian doctor puan.idak la dia melalut nak jadi pakar motivasi jadi pakar yang bukan bidang dia...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sindrom apa pulak ni prof? Post Covid sindyrom ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:38 PM | Show all posts
AbukRokok replied at 16-6-2021 06:06 AM
dijemput Amani i sound stupid dan Amelina Paletao memberi sepatah dua kata

tu la kesian amalina dgn amani kena kutuk berkait isu bodo2 tu..

terserlah acik muhaya ni punya personal opinion dia terhadap sesama wanita..

hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fair_iza at 16-6-2021 02:42 PM

Lopa dn mamatini pass baton kpd muhaya. Ingatkn Malaysia dh aman bila famili lopa senyap, ehhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia kahwin lain ke???
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:41 PM | Show all posts
adakah prof muhaya ni mengata kpd andartu2 forum? saya nak bagitau prof, saya dah lama buat kajian saintifik mengenai andartu2 ni...prof ikut sahaja jadual saya ni:

andartu junior 28-34 tahun
andartu senior 35-39 tahun
andartu forever 40 tahun ke atas

prof jgn cetak rompak kajian saya ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list