Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
38531
View
587
Reply

"Usah Bajet Baguslah You All," -Dr Muhaya Perlekeh Wanita Bekerjaya Dan Berpendidikan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
keje dia x  stress kot yg dia pikir org lain suka nak kerja sama mcm dia... ikut ati aku ni nak je resign.. iskkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Prof, Allah kurniakan akal utk berfikir, jadiknya gunakanlah akal prof tu utk berfikir dulu sebelum bercakap.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorrylah aku nak dgr ceramah org pastu nak analisis pikir pulak knp dia ckp mcm ni n apa yg nak diterjemahkan maksud tersurat/tersirat dia...
Xsemua org boleh dimotivate dgn cara kasar dan xsemua org boleh dimotivate dgn cara lembut..cara yg betul...penyampaian yg berhemah tapi tepat ....
Better muhasabah diri dulu lah dr mata ni... Sbb lama2 org akan makin meluat n menjauh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:26 PM | Show all posts
Edited by dani-rox at 16-6-2021 01:29 PM

nampak efek garfu tala +toxic positivity+law of attraction

yg akak kagum, cara percakapan dia tak ubah dah mcm acik tua bitter, kondem org sana sini tp ada jah makhluk tolong intepretasi - kunun falsafah kehidupan gitu. mentang2 dr mata tahap prof kheenn.
cer acik flet pprt cakap mcm nih, makhluk yg sama pasti tak berkutik, entah2 cop mulut jahat malu kot ego jantan yg dah sedia ada fragile dikaitkan dgn acik bawang hahahaha

nek Bette Davis said it better:



btw jgn lemah semangat dgn kata2 jantan haprak. men opinions don't matter babehh. ko pandai ka ko bodoh ka, acah2 bodoh ka - dia org tahu satu benda jah... ada org tolong belai konek kategori red alert dia org mlm2

so chin up my queens.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ustazah tak yah layan je

segala andartu liberal pondan nons muslim puajk anti Islam semua masuk campur punya

buat la apa kenyataan yang betul pun

derang tetap twist selagi tak ikut nafsu derang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 16-6-2021 12:07 PM
Sini pun ada yg bekap
Cer tgk ats tu

Elok gak sbnrnya ada pembekap ni esp lelaki.. senang mark siap2 jenis yg tak boleh dibuat suami.. sesuai untuk wanita bodo2 dan bole dipijak2..jenis x boleh pmpuan lebih dari diorg
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts

Allah .. dh mula tunjuk wajahnya yg sebenar..
doa dr org2 yg teraniaya..
pompuan OCD ni kepok duit client riban riban tanpa belas kesian..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
muhayo..ohayo
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 16-6-2021 01:04 PM
semua perempuan elok kecuali friska perosak rumah tangga orang. setuju kan?

Reply aja la musibatul, macam tak kenal aku pulak..

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ciklahcuteII replied at 16-6-2021 12:29 PM
Allah .. dh mula tunjuk wajahnya yg sebenar..
doa dr org2 yg teraniaya..
pompuan  ...

Boleh la stop pg klinik dia.. kat tun hussien onn lg berlambak eye specialist
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:35 PM | Show all posts
Suchi replied at 16-6-2021 12:56 PM
Smlm iols baca org listkan ayat2 dia yg penah menimbulkan kontroversi bagai.
Mcm2 yuols dia penah ...

tak lama jadi cult
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-6-2021 12:29 PM
Makcik sapa ni. Please, take her back. We don't want her.


And you think you are very much needed?

Kahkahkah

Biorla....dia nak cakap ala pun chzy...keras she maybe and on point perhaps, mungkin she needs more to manouvre supaya penyampaiannya tak mudah disalah ertikan...

Kheunz?

Project sekolah dah habis?

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula nak komen
Tp dah ramai yg komen mcm apa yg aku pikir
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 16-6-2021 12:01 PM
so dia ni memang x support empowering women lah ye..

Tp anaknya x la pulak duk rumah x bekerjaya...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya si Lisa Surihani jadi insaf gila2 sejak buat lasik dengan makcik ni tak? Mesti dia cakap mata power teruk tu adalah balasan Tuhan di atas dosa2 dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 16-6-2021 12:08 PM
Lepas ni panggil dia makcik je la. Xyah prof prof.. xpenting pun semua tu
Stress sgt ke dia s ...

Nak modern skit kita pakat panggil auntie muhaya...haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlu lg la, dia kata kalau mata ada problem, cek hati, cek akhlak, cek solat. Kalau ada masalah, cek solat, cek tutup aurat sempurna ke tak.  Dia suka melabel org dan bila dia nk motivate/ berdakwah tu dia fokus benda negatif.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 16-6-2021 12:14 PM
Selama nih malas amik port pasal isu bodoh2 ni.
Tapi statement dia kali ni mmg bodoh sangat nampakn ...

Si talib tu pun terkedu ..haha.
.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 16-6-2021 12:43 PM
Jab benda ni macam ada betulnye jugak, sebab banyak juga i jumpa yang perempuan yang educated dan be ...

Nak jd berlagak x perlu educated phd bagai u....founder timbang kilo kelas blkg x spm pun leh berlagak sebenarnya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list