Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
8060
View
78
Reply

Imej Eksentrik Dikutuk Teruk, Sarah Hilderbrand Tampil Sekolahkan Netizen

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-6-2021 11:49 AM | Show all posts |Read mode




Selalunya golongan artis kurang memberi perhatian terhadap komen jelek yang ditinggalkan netizen dalam media sosial kerana perkara sebegitu akan meruntuhkan motivasi seseorang.


Namun lain pula ceritanya dengan pelakon Sarah Hilderbrand.


  



Baru-baru ini, pelakon Sarah Hildebrand telah memuat naik gambar dirinya berimej eksentrik dengan rambut merah serta mengenakan solekan pucat di laman Instagram miliknya.


  




Sarah menyifatkan sesi fotografi tersebut mengambil dari karakter Willy Wonka & Mat Hatter (lakonan Johny Depp), Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Kate Winslet) dan The Fifth Element (Milla Jovovich).


  



Walaubagaimanapun, gambar Sarah itu mendapat kritikan pengguna yang terganggu dengan visual tersebut.


Sarah bagaimanapun membidas komen negatif yang dilemparkan terhadapnya dengan menegaskan gambar berkenaan telah dirakamkan sejak sekian lama dan baru dimuatnaik di akaun media sosialnya.


Kredit foto: Instagram Sarah via myartis.com






Menurut Sarah lagi, adalah tidak adil untuk individu luar untuk menilai dirinya sedangkan masing-masing punyai latar belakang dan kehidupan yang berbeza.


Dalam pada itu, isteri kepada Otto Gillen itu turut memuat hantaran membalas komen-komen negatif pihak yang kerap mencari kesalahan orang lain.





  



"...Semua tak pernah cukup buat mereka. Sehingga melepaskan geram pada orang lain, tanpa menyedari diri mereka bergelumang dalam gejala negatif yang datang dari suka duka kehidupan mereka sendiri," tulisnya.


Bertabahlah Sarah. Anggap sahajalah komen jahat yang ditinggalkan netizen sebagai minat yang ditunjukkan golongan pembenci terhadap dirimu. -CARI





Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:02 PM | Show all posts
banyak betul masa heshe nak reply komen netzzz dengan panjang lebar yaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:03 PM | Show all posts
dah buat macam2 gaya pelik pun benang ko tetap sendu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:36 PM | Show all posts
kak, private je ig dan jangan bagi sesiapa follow dan ko pun jangan follow sape2. ko nak bugil ke, tertonggeng ke, terbalik ke, tertiarap ke, takde sape amek tau komen keji caci puji. senang. habis cite.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ko bertudung acah2 muslimah sejati sebab nabil ke... Last2 nabil pilih aida yg free hair je cam dik qiqi...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 16-6-2021 12:36 PM
kak, private je ig dan jangan bagi sesiapa follow dan ko pun jangan follow sape2. ko nak bugil ke, t ...

Padu buat private ig jgn follow sesiapa and jangan sesiapa follow.. terhibur baca!

But betulla, dah kau dulu bertudung, pastu skrng camni, buat IG public, hadap la kecaman ye tak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:46 PM | Show all posts
Die ni dh knp???

Dlu suke tgk die host HyppTv. Fluent je ckp BM and BI.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:49 PM | Show all posts
johnfugelsang replied at 16-6-2021 12:42 PM
Padu buat private ig jgn follow sesiapa and jangan sesiapa follow.. terhibur baca!

But betul ...

bukan apa, retis satu dunia hadap benda sama. sekali ko dah ambik keputusan nak berkongsi pada public, ko kena terima public akan menilai ko sama ada baik atau jahat. kalau tak takdelah retis korea selatan ramai bunuh diri sebab cyber bully.
aku tak menangkan orang yang komen bebukan nih tapi bukan boleh kawal kebodohan dorang. jadi diri sendirilah kawal diri sendiri, nak berkongsi atau tak. makin ramai pulak retis sekarang rajin menjawab kat media sosial kalau kena komen pelik2. nama pun media sosial, so kena hadaplah.

ish terlebih rajin pulak aku komen

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
gambar cekak pinggang tu fierce gitew
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ada masalah mental je sarah ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:01 PM | Show all posts
off je comment tu haa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Fesyen la acik ppr oi. Korang layak tengok majalah mastika jerk.
Aku suka kutuk retis sebab depa sampah dan menipu manjang. But I cant find any fault with this girl, she gojes hokkay. Takyah pakai benda2 pelesu like most meleis sekeliling kita.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
netizen ni pun banyak betul komennya.. tengok senyap2 tak boleh ke? i rasa okay je gambar dia..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 16-6-2021 12:51 PM
gambar cekak pinggang tu fierce gitew

i rasa menarik gambar tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:08 PM | Show all posts
aku pelik setengah juta jugak org follow minah mental ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
muka dia sesuai je buat imej pelik2 gini.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:14 PM | Show all posts
Yay, dah ade thread jawapan padu, sekolahkan.
Tunggu benang netizen terhibur pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 16-6-2021 12:49 PM
bukan apa, retis satu dunia hadap benda sama. sekali ko dah ambik keputusan nak berkongsi pada pub ...

Setuju!

Dah nama pun publik, hadap la kecaman kan.. taknak kecaman, takyah post.. Tapi tangan gatal nak post kan artis artis
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia patot follow izara. Off comment section. And open pada 1/2 photos a year Aman damai kepala
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayangnyee sarah dah lawa bertudung pegi cabut..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list