Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12814
View
175
Reply

[Tempatan] Tertekan tiada pekerjaan, lelaki cuba terjun tingkat 11

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 02:18 PM | Show all posts
kesian kan.
apalah yang sebabkan dia boleh tekad sampai macam tu.
sekarang ni, sama ada mati sebab sakit atau sebab tak makan.
ramai dah aku jumpa hujung2 tanduk je semangat dorang.
harap semua dilindungi
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:22 PM | Show all posts
semoga dpt kje di estate berhampiran
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:28 PM | Show all posts
ekselen replied at 16-6-2021 01:58 PM
Keja lah jadik runner dik...foodpanda ke grabfood ke...ramai je oyg yg keja rider ni...masih mampu h ...

not only dpt gaji...
dpt customer pemurah, dapat tips lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 16-6-2021 01:32 PM
caner nak balek kampung...
x leh rentas negeri....
YB ni pergilah jengok2 penduduk kat PPRT tu...
...

Naik heli la......apa guna kerja bertahun tahun macam nak mampos sogokkan somi..pi la sewa heli.....in the air takda airblock macam roadblock on the ground...kheunz?

Kahkahkahkahkahkah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 16-6-2021 02:28 PM
not only dpt gaji...
dpt customer pemurah, dapat tips lagi...

Betul...dpt mknan free lg...dlm tempoh pandemik ni mmg ramai customer yg bermurah hati...kwn iols satu hari bole dpt 2 -3 mknan free customer bagi...tips tu mmg selalu je dpt...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:32 PM | Show all posts
stingerbrule replied at 16-6-2021 02:30 PM
Naik heli la......apa guna kerja bertahun tahun macam nak mampos sogokkan somi..pi la sewa heli... ...

x de kena mengena dgn topic yg dibincangkan...
lain macam bodohnya awak ni...
nak saya DM awak lagi ke...

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 16-6-2021 01:11 PM
Fuhh
Sikit lg
Nasib lh yg selamatkan tu kuat gila tgn die tarik

Kalo kt ppv mega kat bukit jalil tu bole dpt sehari rm150...tp ada shift and full day...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Asalkan bukan mati sbb kna.kobid ~ porumer cikbudus
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 16-6-2021 02:32 PM
x de kena mengena dgn topic yg dibincangkan...
lain macam bodohnya awak ni...
nak saya DM awak l ...

Tak cukup kau sorang yg bodoh harbam.murakkab keww sampai nak ajak org join kau jadi bengap?

Kahkahkahkahkah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih tengok....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerajaan kena buat sesuatu. Masalah ekonomi, kesihatan makin teruk.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 16-6-2021 01:34 PM
aku pun depress.. kau tahu apa aku buat? aku beli senjata

ni dah ada 3 laras dlm rumah

Dah beli tu awat tak guna?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
lurkingaround replied at 16-6-2021 01:50 PM
.
PKPP/FMCO = kebanyakkan yang muda dan/atau sihat hilang mata pencarian hidup = kemurungan, tekana ...

Yg muda dan sihat2 tu masih pjg lg perjalanan hidup, byk lg yg blum ditempuh.

Yg tua2 dan berpenyakit tu takjn nk hidup sampai umo 100..aku rasa yg dah capai umo 70 pun mostly dh tak larat, nyanyuk..

kalau aku pun dah capai umo 60 pun rasa lama sgt dah hidup, takut menyusahkn anak2 dan family..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
aduh kasian. selamat aku sama teman2ku  yg nikah sama laki malaysia mereka ga dibrhentikn kerja bisa hidup seperti biasa..amin
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
iya yg duduk rumah flat byk org susah..kasian mereka mohon dibantu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg nekad la tu dlm posisi mmpu jatuh trus gtu pun dia bleh lawan org yg nk slamatkn. hrap ade la yg mmpu tolong ape yg patut takut nnti tselamat hrini hri lain pula dia p terjun. kesiannya
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya. Sedih.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Seram sejuk badan tgk video ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
trisnalovezul replied at 16-6-2021 03:22 PM
aduh kasian. selamat aku sama teman2ku  yg nikah sama laki malaysia mereka ga dibrhentikn kerja bisa ...

semoga perempuan vietnam  yg lebih ketat dan montok itu berjaya mencaras suami mu dan meninggalkan mu terkontang kanting tanpa sebarang belanja..

aminnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list