Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18642
View
208
Reply

Ingatkan Perancis, Nourul Depp Bakal Pindah Ke Negara Jiran

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-6-2021 01:31 PM | Show all posts |Read mode
Ramai yang sangka Nourul Wahab Depp nak pindah ke Perancis, negara asal suaminya.


Rupa-rupanya penyanyi ini bakal berpindah ke Bali Indonesia pertengahan Julai depan.


Foto: IG




???Penghijrahan ini untuk pendidikan dan masa depan anak-anak di mana kami berhasrat untuk masukkan mereka ke sebuah sekolah di sana yang sangat bagus dan berkonsepkan kemahiran.


???Selain itu memang impian suami untuk berhijrah ke Bali kerana sebelum ini dia pernah menetap dua tahun di sana."


Tambah Nourul, walaupun berpindah dia akan sentiasa berulang-alik ke Kuala Lumpur untuk memenuhi undangan menyanyi.


  



???Saya tetap akan balik ke Kuala Lumpur kerana bisnes ada sini. Malah kalau undangan persembahan pun, saya akan berulang-alik. Bukan jauh pun.


???Insya-ALLAH di mana pun saya berada, saya masih dan tetap orang yang sama. Terima kasih untuk semua yang mendoakan saya dan keluarga.


  



  



???Sedih juga bila ada yang beremosi hantar mesej bila tahu saya nak berhijrah. Jangan bimbang, tiada apa pun yang berubah. Peminat dan pengikut di media sosial saya tetap di hati. Ada umur panjang, kita tetap berjumpa,??? katanya seperti dipetik di Utusan.


Nourul dan Eric Daniel Depp berkahwin pada 2012 dan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Zachary, 8,  Raphael, 6, dan Isabella 2. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat bali tu pun ada french lycee (ntah mcamana eja).
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:51 PM | Show all posts
Haaa kan acik porum dah speku  . . Tak thailand tak indon
Tu ajaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
patut la susah sgt nak bgtau hahahhahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:09 PM | Show all posts
anak dia ayu tu mmg camtu ekkk...
dulu2 tengok masa lepas SPM tu elokkk sopann...
ini kenapa macam tua sebelum usia ekk...

Bali panasss...
haruslah pakai 2 piece kann...
baru ler macam expat..
hahahhaa...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:20 PM | Show all posts
Ok....
Sudah ku tahu
Nexttttt
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Caption penuh Alhamdulillah masyaallah tabarakallah.. tapi baju dia n anak dia.. masyaallah

Aku bukan ustazah ya.. tp over la
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Byeeeee! Selamst berjimba jimbo di bali
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
syiokk r dapat pakai 2 piece je kat sana hari2, takde org nk kondem tp kalau ko upload kt socmed, aku tak berani jamin
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bingo...dah teka dah dulu..ke Indonesia...leh dpt tachang tak drpd momod nih..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:45 PM | Show all posts
impiannya dok bali

aku suka design dan layout rumah dorang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya bali...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah bersepah mcm tak berkeras...teruk betul
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Igt kan pindah kat paris van java.... Hahahaha... Dpt gak nama omputih..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:52 PM | Show all posts
sonok je tgk depa ni..happy je
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:55 PM | Show all posts
pernah kenal dengan sorang director hotel kat bali orang johor. masa tu makan kat hotel dia borak sakan dia bagi free kami makan sb org malaysia. dia kata kat bali ni lebih 10 hotel mewah dah dia penah jadi director. anak bini semua kat johor sebab bali ni education level berat kearah indonesia wlupun private school dan international school. indonesia tak mcm malaysia diorg semangat kenegaraan lebih banyak subject dari subject2 teras yang lain. tapi dia kata kalau kerja, dia lebih suka kerja di bali sebab gaji hotel bali berkali ganda bayar dari hotel mewah malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Anaknya ayu tu makin cantik tp makin seksi ..ibunya pun
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:14 PM | Show all posts
laki heols keje ape..senang pindah randah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
I luv bali..

Dah agak pun dia pindah dekat2... bila sebut anak tu ulang alik sebulan sini.. sebulan sana.. buat letih journey je .. xde nya jauh2.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari2 boleh makan kacang disco sambil mengkepam kan diri di sana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list