Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18468
View
208
Reply

Ingatkan Perancis, Nourul Depp Bakal Pindah Ke Negara Jiran

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
downgrade la kiranya, elok2 kat msia, hang nak pi bali pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:32 PM | Show all posts
sparkly replied at 16-6-2021 03:23 PM
downgrade la kiranya, elok2 kat msia, hang nak pi bali pulak

lari dok sana sebab x mo pakai mask kot?hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow! Green school in Bali ke? Utopia betul environment skolah situ. Her kids are lucky
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:35 PM | Show all posts
bali pun ok apa.... mcm tenang2 sajork...
boleh tgk laut cantik hari2...
org putih negara 4 musim tu lagi suka cuaca panas lembap tauuuu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Huk aloh, pindah yindon pun nk kecoh... Downgrade.. Next!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dengan nabila huda....kemas lagi nabila tu.....keisha pun tak selekeh sangat....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:01 PM | Show all posts
anak sheols ambik apa eh? yg meols tahu last masa dia amik foundation kat unimas dulu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tambah Nourul, walaupun berpindah dia akan sentiasa berulang-alik ke Kuala Lumpur untuk memenuhi undangan menyanyi.

Siapa ajela nak undang dia menyanyi lagi ada lambakan penyanyi2 baru skrang ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi mmg dari ckp dia tu pun tahu, mmg asean je,  bukan europe, dia kata ayu akn ulang alik kan.. so mmg jangka sekitar sini je
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun ramai kecam, aku still rasa:

1. Anak dia ayu tu lawa, natural beauty. Senyum cantik
2. Nurul ni bagus walaupun belajar tak tinggi mana tapi dia ada attitude continuous learning sampai fasih cakap french dan boleh adapt lifestyle laki.
3. Nampak dia bahagia dgn laki dia, anak anak baru yg cute jugak, dan laki dia pun accept bela anak tiri.
4. Korang hina yindon in general, tapi Bali tu great place to live ok. Art island, everything there is about artistic element. Banyak mat salleh jugak, ramai aussies dok berkampung sana. Local pun walau tak belajar tinggi tapi ada great civic minded. Art is so cheap, rumah mesti cantik.

Cuma di Bali banyak patung sembahan dan bau babi guling merata... aku tak tahan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:16 PM | Show all posts
KucingBiru replied at 16-6-2021 04:10 PM
Walaupun ramai kecam, aku still rasa:

1. Anak dia ayu tu lawa, natural beauty. Senyum cantik

yg kecam barangkali paling jauh pergi bukit kayu hitam,


nak pergi lebih tak boleh takde passport


bali tu aku tak pernah pergi,

tp aku dgr ramai orang australia dok sana...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 16-6-2021 02:14 PM
laki heols keje ape..senang pindah randah

MLM herbalife kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpaham kenapa downgrade ddk bali? Ramai kot omputih nak ddk bersara sana, ade retis kpop pon ddk berumah tangga kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:27 PM | Show all posts
sparkly replied at 16-6-2021 03:23 PM
downgrade la kiranya, elok2 kat msia, hang nak pi bali pulak

Apa yang downgrade nye? You will have better home, lower living cost, lifestyle lebih bagus; bali semesti lebih cultured. Yeah, klu typical meleis jumud mmg ckp xbest la. Tu yg rmai mat salleh nak tinggal sane, legal or illegally. Klu x kaya sgt and nak hidup a bit luxurious, Indonesia adalah tempatnya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:28 PM | Show all posts
rosannazmia replied at 16-6-2021 04:23 PM
Xpaham kenapa downgrade ddk bali? Ramai kot omputih nak ddk bersara sana, ade retis kpop pon ddk ber ...

Kannnnnnnnnn. Tak paham sungguh. asal Indonesia je, downgrade. Excuse me, baik weols duduk indonesia dari duduk singapore.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 16-6-2021 04:28 PM
Kannnnnnnnnn. Tak paham sungguh. asal Indonesia je, downgrade. Excuse me, baik weols duduk indones ...

Tempat percutian world class tu, berapa banyak dah novel omputih berkisar kehidupan disana thn lps iols bc romance novel ttg kat bali tp lupa lak nama ceta nya..anyways yess better ddk sana dr spore huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia mcm ajai yg pakai baju pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 16-6-2021 02:27 PM
Caption penuh Alhamdulillah masyaallah tabarakallah.. tapi baju dia n anak dia.. masyaallah

Aku  ...

Masyallah tabarakallah tu trademark jijang semang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak kepammmss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list