Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18645
View
208
Reply

Ingatkan Perancis, Nourul Depp Bakal Pindah Ke Negara Jiran

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 11:58 PM | Show all posts
semoga penghijrahan beliau ke Bali akan dpt menjadikan beliau muslimah sejati yg unggul dan disegani.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorg nampak happy family
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 16-6-2021 06:08 PM
Herbalife yg aku penah tengok dulu dia promote yg utk kurus tu.. tp dia n anak dia macam tak jalan ...

Kalau dia dh lama dlm bisnes MLM, mmg ade je income. Sbb org bawah yg kne pulun jualkan. Org atas reap everything.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 16-6-2021 11:50 PM
cite apa yg julia roberts berlakon tu..best sungguh tgk dua naik basikal kt sana

eat, pray  & love
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
iols xde la kondem bali tu tp cara dia ckp nk migrate tu mcm over je mcm jauh benorr nk migrate Lps tu ckp pasal education anak.. rasanya msia lebih byk option yg better dr indon sana Its ok la hak masing2
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
wanawina replied at 16-6-2021 04:01 PM
anak sheols ambik apa eh? yg meols tahu last masa dia amik foundation kat unimas dulu

Zoology kat unimas
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 16-6-2021 06:35 PM
Husband dia dulu pernah contact aku nak suh aku distribute product dia kat Malaysia....paksa2 pulak  ...

Product apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 16-6-2021 11:07 PM
true..bali is full of culture and arts
and aku pun rasa Ayu tu cantik je...biasalah org muda kan. ...

Kan.. muka ayu tu agak eksotik.

Aku suka tgk dia, mcm muka ada wisdom, great confidence, not typical beauty. Nampak la muka budak bijak, bukan cantik tapi lembam. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 17-6-2021 12:53 AM
Product apa tu?

Makanan kesihatan x ingat nama...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut lah konpiden je anak ulang-alik tiap bulan. Pindah bali je rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 16-6-2021 04:51 PM
Semoden mana pun, hidup sorang Muslim dimalaysia ni masih berpegang pada konsep hidup dalam kariah.. ...

Dah jadi islam kena duduk malaysia saja pulak, macam2 la chuols ni hikhik #agreetodisagree
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Seberang je Ingatkan jauh
Berahsia sgt ingatkan palinh koman Ausieeee
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Uuu bestnya duduk Bali.. tapi kalau aku dia, ku pindah France terus lah, makan kwason sip sip wine everydayyyy gitew eh tapi kat Bali pun boleh buat tu semua
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Pindah lah Nurul..pindahlah cepat..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 16-6-2021 02:48 PM
Rumah bersepah mcm tak berkeras...teruk betul

Yup..lama dah perasan. Tak kokesen langsung gaya rumah
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Busuk kepam ye sheols
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
sparkly replied at 16-6-2021 03:23 PM
downgrade la kiranya, elok2 kat msia, hang nak pi bali pulak

Aku org indonesia .. kalo kau sebut downgrade  itu salah besar, kau tengok lah green school bali, itu salah satu sekolah alam terbaik  even aktor hollywod josh lucas pun sekolahkan anaknya kat bali, kau pun bisa liat IG josh lucas dimana dia bersama ekspatriat lain membantu membangun bagian dari sekolah itu hanya dari bahan bamboo. Kalau kau sebut tak elok tengoklah picture padar island or komodo island  kat NTT disana retis gwyneh paltrow and kids menghabiskan  holiday dan menyebut vacation kat indon sebagai vacation terbest dia. Paul walker saja sebelum tewas pernah sebut indo ini rumah ke 2 dia dan ada rumah indon, tiap tak ada syuting fast furious dia habuskan waktunya surfing di mentawai. Raja ampat Papua pun disebut leonardo dicaprio mempunyai biota laut terbanyak sedunia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
dreamcatcher replied at 17-6-2021 12:50 AM
Zoology kat unimas

Zoology dgn vet lain ka? Soklan jujur meols. Yg meols ingat sheols straight a.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
sukabacaje replied at 16-6-2021 02:55 PM
pernah kenal dengan sorang director hotel kat bali orang johor. masa tu makan kat hotel dia borak sa ...

Untung nya heols. Hotel dkt bali jauh lg best & lg murah dri malaysia tp masih boleh byr lg mahal ye. Klau ada duit, i lg suka spend kat bali compare dkt malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
sparkly replied at 16-6-2021 03:23 PM
downgrade la kiranya, elok2 kat msia, hang nak pi bali pulak

Bg iols mcm upgrade best duk Bali. Pantai lg lawa. Rumah lawa2 . Dah umur2 mcm tu dpt stay sana compare duk KL mmg best
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list