Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
9522
View
111
Reply

[Tempatan] Klinik swasta diserbu KKM sebab bagi Imervectin untuk rawat kobid,Belas-Onn tersenyum sinis

[Copy link]

Author: JohnyEnglish       Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
blastoff replied at 16-6-2021 04:36 PM
doktor tu pakar kaw kaw, dan dia banyak penyokong tuuu di merata negara bukan kat malaysia saja maaa ...


Habis ko ingat DG tu bukan pakar ke?  Dua2 doctors tu pakar.  Yang tak pakar adalah engko.  Pakai blasah je segala cut & paste tak kira betul ke idak.  Tapi tak pelah kulit ko tebal.  Keep it up.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 16-6-2021 03:02 PM
Konsep ubat n vaksin pn xphm kn org gini? Klu dh nk guna utk rawatan tggu dijangkiti lh bru mkn, x ...

Bila tak sakit makan ubat..itula jadinya. Ubat tak salah, orng yg ambik yg salah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 16-6-2021 04:33 PM
Dulu ya kkm pantas angkut kat rumah. Tapi skg mmg lambat atau xdtg langsung. Pengalaman sendiri. M ...

Thanks for exposing this.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 16-6-2021 04:21 PM
Tgk vid doc mna ntah bgtau ivermectin ni ujian klinikal nk buat pn sbb utk merawat bkn mencegah... ...

Vaksin takut, ambik ubat yg takder kelulusan tak takut pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 16-6-2021 05:13 PM
Ya..dialah tu....meols kenal.


Dulu selalu lalu kat banglo family dia. Suka tengok design cantik. Sekarang dah tertutup dengan bangunan tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
blastoff replied at 16-6-2021 04:44 PM
kerajaan nak tenggelam dalam titanic dgn DG ke atau nak raih support dari org yg banyak pengaruh mac ...

Iyer lah..patut agong panggil dokter ni aje utk bentang exit plan from covid19 petang smlm. Rugi je panggil mahiaddin mengadap
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:38 PM | Show all posts
hahhahahahahahhaa okay, hmm interesting. i rest my case.  Ade ke yg percaya ni?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 16-6-2021 03:44 PM
Hahaha bodo..ibarat ttiap pagi makan panadol kat umah siap2 supaya nnti kat opis xsakit kepala..ki ...

Heheheheh....akak suke statement ko dik...mmgla ko doc kan...tp xkan xtaw beza vaksin ngan ubat..ke patient dia tue mmg +ve covid da..haha..btw..akak da vax smlm..sinovac..1st dose
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mkn jelah zentel hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 16-6-2021 09:38 PM
hahhahahahahahhaa okay, hmm interesting. i rest my case.  Ade ke yg percaya ni?

Iols tertunggu2 gak komen dr cuols nieeee...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:12 PM | Show all posts
blastoff replied at 16-6-2021 04:58 PM
DG dah bergelar hitler hisham maaa, camna kau nak hina doktor pakar tu pungg takkan boleh naikkan  ...

bila plak aku hina doktor pakar tu?
dah pilihan dia utk jadi sinseh

sinseh are well respected, mereka bukan bomoh atau dukun pakai jin. Sinseh ada ramai pelanggan tapi mereka bukan doktor dan tak claim mereka bagus dari doktor




Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
huntonglah  ubat 2 in 1 gitu. covid arwah cacing pun arwah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ilacantik replied at 16-6-2021 02:56 PM
Cousin meols dgn bangganya bagitau sheols dah stock up Ivermectin kat FB. Lepas tu sibuk pungpang2 k ...

Xyah ar gaduh sebab vaksin. Masing masing ada pendapat sendiri kan. Kalau wajib. Kerajaan amik lah tindakan pada yang tolak. Tapi kerajaan pun xberani nak wajibkan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 16-6-2021 03:11 PM
opss sorry time darurat mahkamah hanya utk kes najib shaja

Woit. Kes lain pun banyak je lah. Neelofa je berapa kali dah jatuh hukum ketika darurat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada jgk yg tak faham apa itu ubat dan apa itu vaccine.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MentariSenja at 16-6-2021 10:57 PM
sharlenetexas replied at 16-6-2021 08:26 PM
Dulu selalu lalu kat banglo family dia. Suka tengok design cantik. Sekarang dah tertutup dengan  ...

....apa2 pun meols tak terpikir pun nak beli benda alah ni....meols tetap lah tunggu vaksin ya
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
syadq replied at 16-6-2021 06:18 PM
Tiada siapa yang pakar dalam penyakit baru setahun ni ya. Kalau ramai yang pakar, takde la sampai ja ...

Aku agree dgn ko. Huhu. Tp rasanya mmg mcm tk berbaloi je guna ubat ivermectin ni. Ada bukti ke?  
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 12:33 AM | Show all posts
Samerosie replied at 16-6-2021 07:05 PM
Habis ko ingat DG tu bukan pakar ke?  Dua2 doctors tu pakar.  Yang tak pakar adalah engko.  Paka ...

DG dah terbukti gagal kawal pandemik, malah sikap keras kepalanyaaa tuuuu menyebabkan dia menafikan segala cara lain melainkan apa yg telah selama nih gagal kaw kaw yg dia nak diamalkan jugak2 , hingga melarat penyakit yg di rumah mati , yg kluar ICU jadi mental, atau ke kubur tak henti2 , itu bukti kegagalan ler tuh

Jadi dia doktor pakar yg DAH TERBUKTI gagal ...period .
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 12:36 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 17-6-2021 12:39 AM
syadq replied at 16-6-2021 06:18 PM
Tiada siapa yang pakar dalam penyakit baru setahun ni ya. Kalau ramai yang pakar, takde la sampai ja ...

doktor tu memang pakar pun, dalam bidang yg dia dah pernah ceburi lah , the fact that itu pun kau tak sanggup terima mengenainya tunjukkan kau tu biasss terlampau ler

Yg DG plak doktor pakar yg dah terbukti GAGAL kawal pandemik hingga melarat penyakit ramai pesakit di buatnyaaa.... so banyak beza antara kedua2 depa hokayyy

DG dah diberi peranan tapi gagal laksanakan amanah sebaliknya bersikap kuku besi

sementara doktor pakar tu plak dia laksanakan amanah dalam keadaan tertekan dan di tekan tanpa dia rasa takut atau gentar pun, itu tunjukkan sifat keberanian berjuang apa yg dia yakin betul yg dia dapat buktikan secara saintifik memang betul pun
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 12:38 AM | Show all posts
caprut replied at 16-6-2021 10:59 PM
Aku agree dgn ko. Huhu. Tp rasanya mmg mcm tk berbaloi je guna ubat ivermectin ni. Ada bukti ke?

Clinical trials banyak tunjuk kesan positif especially utk rawatan awal. Data limited bagi kes komorbid dan juga tahap keselamatan bila guna dos yg tinggi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list