Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
7025
View
45
Reply

Rajin Nora Danish kemas almari suami tercinta sampai terjumpa......tuttt

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-6-2021 07:55 PM | Show all posts |Read mode
Nora Danish Tak Sangka Nedim Nazri Ada Banyak Baju Style!

Arahan duduk dirumah sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan 3.0 (PKP 3.0) nampaknya dimanfaatkan sepenuhnya oleh pelakon Nora Danish apabila beliau mengambil keputusan untuk mengemas almari baju suaminya iaitu Nedim Nazri.

Nora ada kongsikan sekeping foto menampakkan beliau menggayakan baju kepunyaan Nedim.



Menurut Nora, hasil mengemas beliau telah menjumpai banyak baju Nedim yang berjaya membuatkannya terpikat.

Ibu kepada dua cahaya mata itu nampak sangat kacak ketika menggayakan baju kemeja bercorak kepunyaan Nedim berserta topi bagi melengkapkan gayanya.




Lebih menarik lagi, Nora turut tidak ketinggalan memakai seluar Nedim!

Rata-rata komen yang ditinggalkan turut memuji penampilan Nora persis seperti anak muda dan beliau turut kelihatan kacak disitu.






Memang style habis ya Nora, nampak macam umur 20-an!

Apa lah agaknya rahsia Nora untuk maintain cantik macam ni ya?





Sumber foto: Instagram Nora Danish
Read More : https://www.hotfm.com.my

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:57 PM | Show all posts
Ale uto ape ni?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
uishh tajuk clickbait betul
pkp2 ni la boleh guna masa utk spring cleaning..
apa pun kita enjoyy, kan nowa?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Myampah nya aku tgk dia pose tu

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosy sama besar sama tinggi?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ketahian apa ini jim... bekkk???
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora ni biar betul nampak muda,  ke filter je?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:26 PM | Show all posts
Sembang sari jah..sakap banyak2 pon ssagune..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Gossip taik apa ni? Kemas wardrobe laki pun masuk gossip news ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeh, tak dapek la acik nak nolong.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca tajuk jumpa tut tu ingatkan jumpa toys lampu suluh pelbagai jenis. Hulk, Alien VS Predator dan Shrek pun ada. Silap2 simpson punya pun ada kot, tinggal nak keluar versi upin dan ipin jah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni nampak macam rajin betul mengemas. Haritu lepas habis quarantine pun baju toklaki tinggal pun dia gak kena basuh. Igt org kaya ni ada maid. Pity la laki sendiri xreti buat keje rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin dia melawo kat rumah.. aku pakai baju tido je nyah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:50 PM | Show all posts
bibir dia kemain filler ea......mcm ni la org2 pompuan nak..duk umah hari2 keje melawo jer.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2021 11:36 PM | Show all posts
melinda_kerr replied at 16-6-2021 08:26 PM
Gossip taik apa ni? Kemas wardrobe laki pun masuk gossip news ke?

abis xkn gosip je smua cerai... bogel2 tersebar? curang? tangkap basah?

DOSA taw tak
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 aku rase die ni mcm budak2 umur 20tahun punye pehel...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:45 AM | Show all posts
CatMiow replied at 16-6-2021 08:24 PM
Nora ni biar betul nampak muda,  ke filter je?

kwn aku bergambar dgn ND ni masa tayangan perdana filem apa ntah bbrp thn lps...kwn aku lg cantik dr ND dlm gmbr tu...mcm ada forummer ckp kalau camera org lain ND biasa2 jer...
tp kalau gmbr2 yg dia post mmg lawa2 giler la...

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:47 AM | Show all posts
budakpink replied at 16-6-2021 09:31 PM
Kdg2 aku rase die ni mcm budak2 umur 20tahun punye pehel...

Tak puas lagi muda.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 10:09 AM | Show all posts
wartawan cari dan kebodohan tiada berpisah
benda bodoh macam ni pun nak buat gossip
aku ingat dia kemas jumpa bra orang lain ke apa dalam wardrobe Si Nyet ni
pfffffffftttttttthhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 16-6-2021 08:36 PM
Dia ni nampak macam rajin betul mengemas. Haritu lepas habis quarantine pun baju toklaki tinggal pun ...

Dia kemas. Lakinya masak. Combination cantik tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list