Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8002
View
85
Reply

Hanis Zalikha si ibu idola

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-6-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
UMUM tahu, pada hari pernikahan, Hanis Zalikha menerima duit hantaran berjumlah RM91,019.90 daripada Hairul Azreen.

Ketika itu memang ramailah yang mempertikaikan betapa mahalnya hantaran dia. Itu dahulu, sekarang dia dilambung dengan pujian.

Semua gara-gara cara didikan Hanis terhadap dua anaknya iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah. Tidak pernah meninggi suara dan pandai mengasuh anak sehingga Yusuf mampu menghafal sifir pada usia lima tahun. Itu antara pujian yang diberikan netizen.

Memang berbaloi Hanis terima hantaran RM91,000 sebab pandai jaga suami, anak dan rumah tangga, puji seorang pengguna Twitter.

Ramai yang mahu jadikan idola kaum ibu muda. Semoga Hanis banyakkan lagi perkongsian tip untuk menjadi seorang isteri dan ibu ya.
IMG_20210617_002301.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Tuhan.. anak dah nak masuk sekolah, benang naik cakap pasal hantaran kawen lagi.

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
S.A.M.P.A.H
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm bosan tull
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin lama makin nampak perangai mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Hanis ni jenis muka penyek..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ntah aku rasa dia ni fake serba serbi.. Suami pon.. Hurm
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Berapa byk benang daaa pasal deme laki bini anak beranak. Benang pasal bujibu xde ke?? Bosannn fake family ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ei apa benda ni?!! Ramai je mak2 kat luar sana pandai jg anak and laki tetibe hanisampah ni jadi idola apehal? Kalau idolakan macik tua di zaman muda susah payah membersarkan anak, anak ada 10 org semua belajar tinggi, berkerjaya elok, perkahwinan dgn laki bertahan sampai ketua tu xpe jg! Geli aku si hanisampah ni. Anak kau baru dua dgn kau tu housewife so x payah nak beria2 jadi idola. geli aku! Ramai je isteri dan ibu di kl ni mcm kau cuma kau tu gomar moncapap tunjuk kt ig.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
And aku pernah ye jmp kau dekat nine west pavi berbelas thn lepas. Kulit kau tu kelabu xde cerah mcm skrg. Aku tau kewujuduan kau time tu as blogger pon sbb kakak aku yg bgthu, kalau x sorry ko x dpt attention girl2 yang hot time tu mcm aku hahah (joke). Ramai yg idolakan kau ni set2 wanite skema dia alam remaja seperti kakak aku. Nasib kakak aku dh stop idolakan kau sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sfrnna at 17-6-2021 07:46 AM

Sejak writer cari hijack benang keluarga kek la Agak2 skrg dah berpuloh2 tingkat dah ya. Perangai masih terpaling. Keknis dah jadi sebijik macam model90an dalam bab promot anak. Nanti dah tua boleh la pegang title model20century plak. Keknis lagi advance la sbb promot dari bebyy termasuk la kucing beli dia..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:27 AM | Show all posts
Bape byk daaa benang laki bini terencat ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Pokemakkkkkkkkkk punya benang, reput & kek nis!!!!!

Kek rul takpe, sebab badan sedap
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang ni bior betol. Until & unless Usop masuk skolah & ada witness yg kata budak tu cerdik, baru boleh caya. Jangan jadi macam aku ngan anak Bee Khan dengan bossned. Dalam ig mak dia kemain aku ingat pandai, skali anak aku satu kelas dengan budak tu. Tak lah totally benak budak tu sebab atok dia pi Uni la jugak, but he was not the brightest star in the class ler.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Takkan la jerit kat anak nk dirakam plak... Fakenis kan yg terpaling bagus dlm dunia...bodo nye artikel ni.. Sape la yg buat
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Bosan.... Next
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 17-6-2021 06:58 AM
Hanis ni jenis muka penyek..

Muka penyek tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
nape hanis ni dibenci eh?
tp i pin xwuka she..xtau nape i rasa dia ncm fake...mcm dia yg terpaling dlm segala sudut..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
purplelilac replied at 17-6-2021 07:24 AM
Ei apa benda ni?!! Ramai je mak2 kat luar sana pandai jg anak and laki tetibe hanisampah ni jadi ido ...

Sebab dia display apa yang dia buat kat social media. So ramai la yang puji. Yang dok Diane takde sape yang nak bagi pujian. Tapi setelah mendengar masalah rumahtangga dari kawan dan family I, biasanya yang up kat socmed hanyalah yang elok2 saja.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 17-6-2021 09:02 AM
Korang ni bior betol. Until & unless Usop masuk skolah & ada witness yg kata budak tu cerdik, baru b ...

petah bercakap..comel2 gedik2 xsemestinya pandai dlm pelajaran
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list