Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
21989
View
207
Reply

Semua Hantaran Di Instagram Dipadam, Rizalman Merajuk Dengan Netizen?

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-6-2021 08:44 AM | Show all posts |Read mode



Nampaknya desas desus pereka fesyen terkenal Datuk Rizalman Ibrahim yang berubah sejak akhir-akhir ini telah menjadi kenyataan.



Jika sebelum ini dia berkongsi jadual  pemadaman akaun Facebook, terbaru akaun Instagramnya pula telah ditetapkan sebagai 'private.








Kredit foto: Instagram Rizalman via murai.my




Selain itu, tinjauan mendapati semua hantaran terbaharu termasuklah yang dimuat naik pada 2021 turut dipadam.






Kredit foto: Instagram Rizalman




Yang tinggal hanyalah hantaran dibuat pada 28 Oktober 2020. Selain itu, info serta gambar profilnya turut ditukar.







Kredit foto: Instagram Rizalman via murai.my - Gambar profil lama



Meninjau ruang sembang media sosial, netizen berteka-teki tindakan Rizalman ini mungkin kerana berasa kecil hati dengan netizen berikutan isu dikecam hebat oleh mereka di laman sosial apabila dia dikatakan tidak menghargai pemberian ikan salmon oleh peminatnya.



Isu pereka fesyen itu diiringi polis ketika mendapatkan suntikan vaksin turut dipertikaikan netizen.

Rizalman dicemuh kerana dikatakan tidak layak diangkat sebagai ilmuan atau pendakwah dek ciri-ciri biadabnya ketika berkata-kata.



Rizalman sebelum itu sempat memuat naik satu perkongsian dipercayai reaksinya berhubung kecaman dan cemuhan warganet terhadapnya mengenai isu berbangkit kebelakangan ini.







Kredit foto: Utusan Malaysia



Ada yang kata Rizalman merajuk dan berhati tisu, atau mungkinkah netizen yang melampaui batas? - CARI





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:51 AM | Show all posts
Edited by tipahketipung at 18-6-2021 04:18 AM

Memang makin biadap pon..
Tazkirah pagi2 pastu mulut popet popet mengata caci org.
Akak tak sembah vvip dan manusia lah dik.
Sorry. mak org lain tak ajar anak kejar harta lepas tu sesenang hina org!






Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:54 AM | Show all posts
dia pondan ka jantan tulen?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Terciduk teruk Kali ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:58 AM | Show all posts
JohnyEnglish replied at 17-6-2021 12:54 AM
dia pondan ka jantan tulen?

pondan acah-acah naungan VIP.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
JohnyEnglish: dia pondan ka jantan tulen?

Pondan tulen kot {:thief
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
There is something in the atmosphere lah aku rasa yang effect bapuk2 tu suma. Daripada Bam Jat, Piey, Awana sampai lah bapuk ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:19 AM | Show all posts
Perlu ke bukak lagi thread?
Dah ade pat belas ratus thread ponen ni merajuk
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaa tak jadi pindah ke
Awat ig baru tak laku ka tu
Merangkak balik p ig lama gak kan
Kelakar la buRItt ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah Tu, delete account Tu lagi Bagus. Kurang ajar sangat Dia ni tak Boleh di tegur. Abis segala dm peminat Dia tegur elok2 tu dia pegi up Lepas Tu Boleh Dia suruh follower tu diam Tak tegur perangai Dia ni. Macam firaun dah rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:32 AM | Show all posts
Themilo replied at 17-6-2021 08:58 AM
pondan acah-acah naungan VIP.

camana pondan boleh ada anak pulak.ka ank angkut?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 17-6-2021 08:59 AM
There is something in the atmosphere lah aku rasa yang effect bapuk2 tu suma. Daripada Bam Jat, Piey ...

Dalam ramai2 orang kat malaysia, pasti ada yang doanya diterima.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
dh tu acik2 kepammsss teksss melayut nk kena mggelabah teksssss ke tak dgn berita tahik mcm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
JohnyEnglish replied at 17-6-2021 09:32 AM
camana pondan boleh ada anak pulak.ka ank angkut?

anak angkut je. tp pondan2 mcm cepwan, neknil, nekJO tu elok je ada anak dari sperma sendiri. tak pelik pun
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:39 AM | Show all posts
Baru kena kecam ripondan dah jadi gini
Kalau orang boikot
Mau terjun bangunan

Kerana mulut badan pun bole binasa wahai ripondan
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:41 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 17-6-2021 09:39 AM
anak angkut je. tp pondan2 mcm cepwan, neknil, nekJO tu elok je ada anak dari sperma sendiri. tak  ...

aku tggu pondan kurek pulak beranak ka tak
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:49 AM | Show all posts
captainQUE replied at 17-6-2021 09:25 AM
Baguslah Tu, delete account Tu lagi Bagus. Kurang ajar sangat Dia ni tak Boleh di tegur. Abis segala ...

fRIaun

dia kan semua benda yg ada RI nk kena kapitolllkannnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha.. Esok ig dah up semula.. Satu benang baru timbul.. Kosserlah
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan dah ada benang ni.................. Tak buat research ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Betol2 terkesan ye ponen tua ni. Kalau tak terkesan takde la menggelabah semacam kan. Ingt mulut puaka ko bole lawan netizen ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list