Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
86547
View
829
Reply

Julia Rais Trending, BBNU Baru Tahu Cerita

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-6-2021 08:48 AM | Show all posts |Read mode



Sebuah akaun Twitter yang membincangkan kualiti filem tempatan dan antarabangsa telah memuat naik sekeping gambar aktres, Julia Rais dengan kapsyen Julia Rais bersama keluarganya.


Bagaimanapun, dalam masa beberapa minit, gambar tersebut kemudiannya dipadamkan tanpa sebarang alasan. Namun, beberapa pengguna Twitter lain sempat tangkap layar lalu menyiarkannya kembali di media sosial tersebut dan mengusik akaun tersebut.




Foto :


Foto :Twitter


Rentetan itu, nama bintang yang pernah mengegarkan Malaysia dengan karektornya sebagai Isabella, filem Hati Bukan Kristal dan Mira Edora kembali diperkatakan.



Rupa-rupanya, masih ramai yang tidak tahu perkaitan antara Julia dengan DYMM Yang Dipertuan Agong. Bagi mereka yang membesar dengan filem-filem Julia Rais turut bertanyakan perkembangan terbaharunya.








Tidak mengejutkan generasi baharu (BBNU) juga langsung tidak mengenali gerangan aktres Pan Asian ini.




Foto :Twitter



Jadi, kita yang mengenali Julia Rais dan ceritanya dikira remaja purba ke? - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 08:56 AM | Show all posts
Kenal pun tengok filem..bila ke Pekan, boleh lah pusing-pusing tengok Bandar Di Raja.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa lah salah tunjuk JR dgn family nya pun. Mmg isteri yg sah kan? Tak yah ler bolot sorang2. Kedeku  ya amat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku PON tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:02 AM | Show all posts
Ada yang merajuk ni karang...
Sabar la mee...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Mereka terlalu muda atau iols yang tua? motippp tak kenal JR?? tapi apapun dah tahu kan kween is not one and onlyyyy {:smile{:full
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:09 AM | Show all posts
ye.. remaja purba la kita ni.. sobsobsob..
Hairan juga kenapa ramai tak tau Julia Rais kawen dengan siapa kan..
Google ja Julia Rais , byk ja article dan gambar..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
dengki ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
scarflicious replied at 22-6-2021 09:00 AM
Apa lah salah tunjuk JR dgn family nya pun. Mmg isteri yg sah kan? Tak yah ler bolot sorang2. Kedeku ...

Kan tah hapa2 setau iols semua isteri sama je sbb tu kalau ikut faraid bila ada 4 bini pembahagian jadi 1/32
Kalau sorang 1/8.
So semua sama je, walaupun iols tak suka poli tapi iols tak suka gak ketidakadilan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp anak2 julia rais ni yg cantik pada aku cume tengku iman je... Yg lain sume muka bauksit kuat sgt... Tp anak TPA walaupon ade muke boksit, nampak helok plak... Sedangkan JR lg cantik kot..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:24 AM | Show all posts
Sofea jane v julia rais

suatu tika dolu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 22-6-2021 09:24 AM
Sofea jane v julia rais

suatu tika dolu

Sorang lagi pelakon filem Fenomena lupa nama Namron Rahman ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:30 AM | Show all posts
#dengkike
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 22-6-2021 09:23 AM
Tp anak2 julia rais ni yg cantik pada aku cume tengku iman je... Yg lain sume muka bauksit kuat sgt. ...

Bauksit punya genes kuat sangat kan. Ko kawin la dgn perempuan cantik mana pun. Mesti nampak bauksit disitu. Tak badan besar semacam.. Tak pun hidung jambu dan kulit sawo matang. Tengku iman tu je Meols rasa lain sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:34 AM | Show all posts
cicicumel replied at 22-6-2021 09:29 AM
Sorang lagi pelakon filem Fenomena lupa nama Namron Rahman ke apa.

ramona rahman kot?
namron tu yg lelaki tu

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Saje nak viral promo streaming site ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:50 AM | Show all posts
kechikchomel replied at 22-6-2021 09:34 AM
ramona rahman kot?
namron tu yg lelaki tu

tersedak namron bila disebut pelakon filem fenomena..
hahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:51 AM | Show all posts
orang muda patut kenal
cer tgk sultan brunei.. angkut je azlina sekali dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:51 AM | Show all posts
kechikchomel replied at 22-6-2021 09:34 AM
ramona rahman kot?
namron tu yg lelaki tu

hahaha...namron tu hah yg jadi saiton dlm 18 puasa kg pisang tu...hadui...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Berapa tahun je pun dia berlakon dl
Tu pasal org xkenal
Aku kenal sebab mmg minat dia dr iklan rejoice dl
Pastu pernah jumpa skali kat BSC shopping dgn ank2, maybe umur 4, 5 tahun lg masa tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list