Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1456
View
6
Reply

[ENGLISH SERIES] Netflix Original : ELITE

[Copy link]

Author: diradi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-6-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Anyone follow this tv series? spanish drama
Cerita tentang sekolah elite dan pelajar2 kaya & under scholarship
I
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada tengok sampai S3. Yg S4 tak layan lagi
Tak rekemen tgk depan anak2.. banyak benor adegan censored, LGBT. Ala2 Gossip Girl + 13 Reasons Why.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2021 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Elite mmg bukan utk org 18 ke bawah..bahaya woo..
Tp season terbaru ni byk sgt adegan pelangi..berpinar mata
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 03:32 PM | Show all posts
layan dari tahun lepas lagi...
tahun ni season 4 lagi banyak scene LGBT...
rase macam tgk softporn
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 02:01 AM | Show all posts
Ceq stop tgk lps ada scene wtk laki Muslim dgn laki rambut krinting tu .....lupa nma depa dlm tu....huhu what to expect kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2021 11:26 PM | Show all posts
season 4 mcm mistake gila2 sgt. x excited nk layan mcm season 1-3. plot sgt kurang tp berlambak ngan adegan lgbtq smua tu. dulu fokus kt omar ngan ander tp ni dia tmbah mercia ngan rebe.

punca yg menarik utk season ni pn longgar. season ni mcm lbh nk promote lgbtq smua tu je last2 fokus utama kena ari msk hospital tu hnya seamat2 benda lain jer.. i xnk bg spoiler sbb nk hormati sesaper yg x abis tgk lagi.

i sgt kecewa gan season ni. ptt season 3 ms ada nadia, poalo, Lu, clara dh ckp dh.
xyah nk ada ari, patrict mercia ngan philippe tu smua.

season yg useless n i rs xkan nk repeat citer ni cam i repeat seasonm 1-3...

smpi skrang xtau psl famili benjamin tu, philippe smua tu.

moga xde la season 5 sbb mcm smua bnda dh xder hal nk citer sbb ada yg blah dr spain.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 04:37 PM | Show all posts
I baru nak start tengok....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list