Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1256
View
7
Reply

[Dunia] Wanita tiga anak disangka remaja 17 tahun

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-6-2021 12:14 AM | Show all posts |Read mode

Lipovetsky mengakui dia mempunyai rejim penjagaan kulit yang ketat. C TikTok @valeria.lipovetsky/The Sun

Wanita tiga anak disangka remaja 17 tahun



OTTAWA, KANADA C Seorang ibu mendedahkan dirinya sering disalah anggap masih remaja kerana memiliki wajah keanak-anakan, lapor akhbar The Sun, semalam.

Valeria Lipovetsky, 30, yang mempunyai tiga anak berkata, kebanyakan orang yang tidak mengenalinya sering menyangka dia masih remaja dan kakak kepada anak lelakinya.

Saya menerima banyak komen yang mengatakan bahawa saya kelihatan seperti remaja berusia 17 tahun.

Percayalah, saya sudah berusaha untuk kelihatan lebih tua, katanya dalam satu hantaran di TikTok .

Kenyataan Lipovetsky itu bagaimanapun menerima komen sinis daripada netizen yang mengatakan dia kelihatan sama seperti usia sebenarnya.

Maafkan saya, tetapi awak kelihatan seperti berusia 33 tahun, tulis seorang pengguna.

Saya sangkakan awak berumur 30 tahun. Saya tidak menipu, tulis seorang lagi pengguna.

Lipovetsky bagaimanapun tidak mengendahkan komen-komen negatif tersebut, sebaliknya berkongsi rahsia awet muda kepada 1.3 juta pengikutnya.

Antaranya adalah menari setiap hari, mengikuti rejim penjagaan kulit yang ketat, mandi dengan air sejuk pada setiap malam untuk meningkatkan aliran darah dan mendapatkan tidur yang cukup. C AGENSI

Sumber:https://www.kosmo.com.my

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Filter berapa lapis?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2021 12:40 AM | Show all posts

ni semua syirik
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:42 AM | Show all posts
17 ape tua camtu? Muka macam 40
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols selalu follow dia, tengok youtube dia, memang nampak muda tapi masalahnya dia memang muda lagi piun. Adore sangat tengok dia ni. Tapi laki dia tak herlok itu je iols nak komen. Tau la dia yang kena mengangkang bukan iols.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia macam iols, walaupun 31 tahun orang ingat iols student lagi.. sampai yg muda dari iols panggil iols adik
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau org puji dia Mungkin kulit cantik, takde kedut dan kurus mungkin ya. tapi riak muka tak nampak mcm remaja yah, mmg nampak la muka umo atleast 28 max 35. Nampak la muka seusia dgn umonya. Riak wajah anak 3 pastinya tak nampak remaja, bnyk fikir psl anak, unless ko super kaya ade 10 maid, mungkin akan sentiasa nampak muda, cuntoh mcm eina senduk
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
syukur la masih nmpak muda. walaupn bukan mcm remaja tapi still masih nmpak mcm anak dara
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list