Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
452
View
2
Reply

Benjamin Mora mungkin bertahan sampai habis Musim?

[Copy link]

Author: ikhwanayob24       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-7-2021 08:06 PM | Show all posts |Read mode
Benjamin Mora mungkin bertahan sampai habis Musim..Ini pendapat peribadi aku la..sbnarnya Benjamin Mora ni da takda hati da nak jadi coach JDT..tapi disebabkan TMJ pujuk dia awal musim ituhari..itu sebab dia jadi jugalah.Nak salahkan TMJ pun tak boleh juga.. mungkin sbb TMJ selesa bekerja dengan MORA ni..Tapi bila tengok balik tahun ni..nampak betul JDT struggle..dalam liga M mata pun sipi2x je kat ATAS..Dalam ACL2021 JDT mampu saingi kelab Thailand JE..SO tahun depan nampak da macam ganti coach baru..korang nak siapa ya jadi  NEW Coach..dari Negara mana?..Kalau aku pilih coach negara Sepanyol.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk euro ni...la...sapa yg abis kontrak takat euro ni...amik la.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2021 03:48 AM | Show all posts
Skuau replied at 3-7-2021 10:12 PM
tgk euro ni...la...sapa yg abis kontrak takat euro ni...amik la.

ok jugak tu..TMJ banyak duit..aku rasa dia mampu nak beli coach mahal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list