Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12
Return to list New
3746
View
37
Reply

[Tempatan] Bangla Bunuh & Tanam Rakan Sekerja. Nasib Baik Majikan Prihatin

[Copy link]

Author: nazzse    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-7-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangla dgn vietnam kadang gaduh benda kecik pun boleh bertikam..paling bodo2 gaduh adala yg berdarah di muka
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau nak tau area tu ada hantu bangla atau nepal, dia bukan bau kemenyan tapi bau tengik.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
X pasal2 berhantu plak banglo tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 22-7-2021 10:52 AM
Onglaki ketot ney memang dengki dengan onglaki normal atopon tinggi lampai.  Memang hati deme busuk  ...

iye ke
sy dgn kawan jd sahabat baik walaupun sy tinggi dia rendah
tp sy takdelah tinggi sgt dlm 5, 10 je kawan pulak dlm 5 je


Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:35 PM | Show all posts

Ofkos Not

nanasno replied at 22-7-2021 11:02 AM
kaka masih kahwin lagi ka dengan hobbit itu?

Dapat aku d8 berbagai spesis lagi di donia ney..  

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 22-7-2021 10:23 AM
"1 manggala mati...1 masuk jel...lagi manyak manggala luar sana mau kelija....dia talak munuh wa..ta ...

Itu pasal ma..manggala yindon myanmar seme bolih kilija 24/7....olang local payah lor..asik cuti saje....
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 22-7-2021 01:38 PM
Itu pasal ma..manggala yindon myanmar seme bolih kilija 24/7....olang local payah lor..asik cuti s ...


"sana bangladesh saya kerija 12 jam dapat rm600 saja...sini Malaysia boleh dapat rm1500 atau libih"-Abangla
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:51 PM | Show all posts
ooo man baru je lalu lalang kat area ni last 2 week....unsangkarable betui....
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 22-7-2021 01:56 PM
honeybee1802 replied at 22-7-2021 01:38 PM
Itu pasal ma..manggala yindon myanmar seme bolih kilija 24/7....olang local payah lor..asik cuti s ...


"walau gue bisa dapat 3 juta upahnya di Indonesia..gue tetap pilih RINGGIT MALAYSIA 1500 aja...kerna lebih lumayan..mbak"-Indon
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 02:40 PM | Show all posts
berebut aweks indon ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tupaiterbang replied at 22-7-2021 10:11 AM
Babinya ko bangla tengik bawang
Duduk negara orang buat onar busukkan Malaysia jah ko ni
Sialann ...

Lemak dgn atisha mesti malu kan leluhur mereka macam ni.nereka bukan main sembur perfume satu badan tapi leluhur tetap dikatakan bau tengit hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hantar balik bangla sana
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
MissLana replied at 22-7-2021 11:59 AM
nak tanya je kalau banduan org asing mcm ni akan direman kat lokap polis jgk ke or imigresen je ye

Kes bunuh kn, pnjara biasa rasanya.. Kna jalani hukuman br hntr blik klo xgantung..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangla sampah mana la ni dtg malaysia bwk perangai takde tamadun..ingat ni zmn jahiliah ke malaysia takde undang2 suka2 nak membunuh.
Haaa dah mendapat
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kalau jumpa org katek ni lari dulu..dia umpama chiwawa yg kuat menyalak tknk kalah..auk auk auk
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn2 lps katok tu msh blh diselamatkan lg
Tp dh kalut sgt tgk x bernafas, terus  pi tanam
X blh buat apa dh


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 22-7-2021 10:52 AM
Onglaki ketot ney memang dengki dengan onglaki normal atopon tinggi lampai.  Memang hati deme busuk  ...

mmg pun
ms iols keje kat kampeni lama pun, ada satu bos ni katek je...tp dia buat musuh dgn ramai org la
ms tu iols naive lg psl jejantan ni sume
dah lama2 tu baru paham
sbb org katek ni ada sindrom penakut...ye le..pendek kan..mana org nk nampak
jd buat la perangai mcm naharom supaya org realise dia wujud
tp...weols tetappp whoareyussskan je
dia lalu sebelah pun weols x acknowledge pun.like,ko sapa hah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-7-2021 01:18 AM
mmg pun
ms iols keje kat kampeni lama pun, ada satu bos ni katek je...tp dia buat musuh dgn ramai ...


huwaaaa i pon ada knl mamat ni pendek n kalo gaduh dia mesti xnak kalah potpet nk menang mcm harommmmm mencik! yg laki tgi xde pangai gini, kalo gaduh dia wat bodo je xde byk bunyik. yihhhhhhh
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list