Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
20000
View
150
Reply

"Nipis Sangat, Sakit Lutut." - Eyra Hazali Komen Sejadah Neelofa

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-7-2021 05:46 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 22-7-2021 12:22 PM
Nak selesa, bawah sejadah aku tu aku beli memory foam mat
Kompom tak sakit kaki, lutut, dahi

berapa banyak al daaa...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Meouls suka sejadah SK & amru yg plain hitam putih tu. Walaupon mahal tapi jahitan kemas & sedap di pakai. Mak pon suka, especially bila dia nak terawih. Xde la sakit lutut. Spray sikit perfume sejadah amru (bukan sponsor ye), nyaman je rasa

Meouls ok je pakai sejadah nipis untuk travel tapi max iouls rasa berbaloi untuk spend untuk sejadah nipis rm50.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
X pe nipis tapi harga pun nipis la...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Drpd aku beli sejadah nipolar..baik aku beli sejadah amru..eh mmg pun sejadah2 aku guna sk dgn amru jah
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:51 PM | Show all posts
wowwww.. nk memcapap eyy...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Nipis2 gitu.. jahudi kah harga nya?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg nipis. sakit lutut aku yg kurus ini

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka sejadah turki. Lawa best. Tebal bukan empuk. Sebab i kurus x leh pakai yang nipis. Kalau empuk tenggelam x best jugak. Pakai dari 2007 lagi hadiah dari bapak i. Dok kelek sana sini seketul tu je. Tahan lama gila.

Ada satu kali tu kawan i buat alas gosok baju. Gila bukan cikai2 alas gosok dia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa benda la posing atas sejadah kepala teleng sambil buat peace sign
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 22-7-2021 12:07 PM
pernah baca psl isu sejadah tebal sejadah nipis..

vhttps://www.muftiwp.gov.my/artikel/irsyad-fatw ...

Oooooooo so kalau solat atas katil x sah la ye?
Pernah buat msa zaman2 remaja kdng pegi hotel bajet yg sempit tu nk solat pon kacau kawan nk kuar masuk toilet kami solat je atas katil..sorry ot pulak..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 22-7-2021 12:40 PM
Nipis tp mahal sejadah nilopa ni..aku beli kat kedai paki,tebal baru rm50..sakit dahi kalau nipis ap ...

Berapa rega sejadah lopak ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku beli sejadah amru
Besar lembut tebal
Yg paling best plain jee.. takde pening2 merambu ramba time solat dok pikir corak sejadah cantik2.. khusyukkk
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
chuolss beli kt kedai baiya kapetttt... rm30 jer sni teballl serupa karpet velvettt..mau ada setan bertenggek time subuh mau lena ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 22-7-2021 01:47 PM
tapi sejadah dulu2 mmg nipis pon kan, beberapa tahun kebelakangan ni je muncul sejadah gebu, nak ber ...

Lepas beribadah tu mmg kdg2 tertidur atas sejadah sis. Jd mmg perlulah sejadah empuk tuk dua kegunaan. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari-Azza replied at 22-7-2021 02:16 PM
RM85 sehelai

Mak aiiii. Baik aku beli sejadah ala2 kapet ar raudah yg tebal & lawa tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
supersudoku replied at 22-7-2021 01:18 PM
Sape penah beli yg shery ibrahim sejadah ala yoga mat tu.. sis berkenan dari dulu lagii...tp mahalll ...

Beli yoga mat je la chuolls. 23 ringgit kat shopee dah dapat.

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku beli sejadah yg besar teballll kat shopee baru 20 hennget.. Sedapp tebal baldu gebu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak mertua dpt hadiah dari staff dia... nipis yakmat. Licin sangat pulak tu... tak gemar la. Maaf la
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:31 PM | Show all posts
buatan mana sejadah lopak? china kah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah dapat sejadah Naelofar 2nd batch warna purple pastel, cantik dan lembut. Mmg nipis, senang lipat masuk beg untuk letak dalam kereta. Banyak pahala orang yang hadiahkan tu.

Tapi hari tu saja order sejadah gebu RM20 aje kat shopee, memang gebu betul.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list