Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
2500
View
14
Reply

Tarian baharu Iman Troye meletup lagi

[Copy link]

Author: JahGosipMosip       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-7-2021 07:44 PM | Show all posts |Read mode
Tarian baharu Iman Troye meletup lagi
  • Oleh KOSMO!
  • 24 Julai 2021, 10:50 am



KOREOGRAFI tarian baharu Iman untuk single ketiganya kini jadi ikutan ramai.

MERSKIPUN sering dihambat kontroversi, penyanyi genit Iman Troye tetap bersemangat untuk mengeluarkan single ketiga.

Jika sudah namanya Iman Troye, tidak sah sekiranya dia tidak menampilkan tarian untuk setiap singlenya.

Terbaharu, dia muncul dengan tarian untuk lagu solo ketiganya iaitu NangChallenge yang muziknya mempunyai unsur Jawa.

Biarpun lagu tersebut belum sepenuhnya didedahkan, netizen sudah mula menyahut cabaran NangChallenge dengan bersemangat.

Rata-rata menyifatkan tarian ketiga ini lebih sukar berbanding dua tarian terdahulu menerusi Teman dan Pejam Celik Hari Raya.

Jadi, apa kata anda cuba menyahut cabaran untuk sama-sama menari NangChallenge di rumah? Berani atau tidak?

Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-7-2021 07:46 PM | Show all posts
[youtube]qISH899iUW4[/youtube]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-7-2021 07:47 PM | Show all posts
[youtube]aH1cm8g6ZZQ[/youtube]
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
malasnye tarian
btw muke mmg nmpk mcm tokbida
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tarian apa ni tokvida. X menarik
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
pandai si toye ni pilih lagu. semua catchy kat telinga aku
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 08:28 PM | Show all posts
lagu dia ok best juga... kena je dengan konsep wajah dia yang macam tempe dari jawa...
tapi tariannya ya ampun ko nak jadi kipas angin ke dik... mentang2 la cuaca malaysia panas sejak2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo bebungkus jadi ejen joget
Patutla kobit makin hebat

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
JahGosipMosip replied at 24-7-2021 07:46 PM

Cemane kalu dier cepatkan gerakkan tuh...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
bila hang nk bertik tok dgn mak hang dato vida tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Boring.......
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
JahGosipMosip replied at 24-7-2021 07:46 PM

ntah2 apa tarian bodoh mcm tu. muka tu sebijik sejibun macam muka vida
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
JahGosipMosip replied at 24-7-2021 07:46 PM

ntah2 apa tarian bodoh mcm tu. muka tu sebijik sejibun macam muka vida
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Imej tudung tu dik .. ke caner
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa bendala lagu yg aku dgr ni. Tarian pun hauk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list