Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8942
View
88
Reply

Nabila Huda pengacara baru Melodi

[Copy link]

Author: JahGosipMosip       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-7-2021 08:41 PM | Show all posts |Read mode
Nabila Huda pengacara baru Melodi
Najiy Jefri
najiy.jefri@hmetro.com.my


Nabila Huda

Kuala Lumpur: Desas-desus siapa pengganti Awal Ashaari dan Janna Nick sebagai pengacara program Melodi terjawab apabila pelakon, Nabila Huda dipilih mengisi kekosongan itu.

Ia berdasarkan jemputan yang dihantar kepada pihak media memaklumkan TV3 akan mengadakan satu sidang media Isnin ini bagi mengumumkan pengacara baru Melodi, Muzik Muzik dan Nona.

Jemputan itu menyatakan pihak TV3 bakal melakukan rombakan penyiaran pada Ogos membabitkan tiga program popular TV3 itu.

Sidang media itu turut membabitkan sesi temubual bersama Nabila Huda untuk program Melodi.

Selain perubahan pengacara Melodi, TV3 turut memaklumkan akan memperkenalkan barisan pengacara baharu untuk program Nona dan Muzik-Muzik.

Nona yang sebelum ini dihoskan oleh Mira Filzah bakal digantikan dengan Amyra Rosli, manakala penyanyi Sissy Imann dilaporkan bakal mengacarakan program Muzik- Muzik.

Melodi yang akan bersiaran esok bakal menyaksikan episod akhir pembabitan Awal dan Janna sebagai pengacara program hiburan popular itu.

Laporan Harian Metro sebelum ini yang mendakwa Nabila bakal menggantikan tempat Awal dan Janna sekali gus bakal menyaksikan penampilan pelakon itu dalam Melodi yang menemui penonton setiap Ahad.

Disiarkan pada: Julai 24, 2021 @ 7:46pm

Sumber: myMetro
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adelea at 24-7-2021 09:09 PM

Awal kata tv3 gantikan dgn internal talent ...
So nabila ni internal talents ke ? ...

Sejak bila ?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang nona tu ..

Mmg wajar dah di ganti
Boring tgk mira filzah ..
Muka ketat .. ckp laju ...
Ntah apa apa jr ..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia sorang jeke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
patut la 2-3hari lepas si awal dan scha gigih dk wish tahniah dkt si abil ni..sampai aku pelik, dh kenapa? igtkn pregnant ke apa sbb retis lain xde pn wish. siap buat special wishes lagi kt ig story. rupanya sbb ni. lol.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 09:07 PM | Show all posts
adelea replied at 24-7-2021 08:50 PM
Yang nona tu ..

Mmg wajar dah di ganti

...setuju
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 09:12 PM | Show all posts
macam bosan je nabila huda mengacara...
iols suka chefwan atau diva aa...
letak je dua eko tu sekali...

rasanya last deorang ada dekat set melodi tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Ogy jugak paling best. Kalu lepas ni masih sendu kapanksn sajer lah yew. Kupu2 ni still x dpt nk tarik minat i ols nk ketik remote kontrol ke 103
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 24-7-2021 08:50 PM
Yang nona tu ..

Mmg wajar dah di ganti


Setuju tukar. Dah la tanak belajar pronounce dgn betul sampai x tau die sampaikan ape. Padahal voice over cakap 1 1, baru la tau isi rancangan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay k amyra tuu mengacara
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
muzik2 - sissy iman... astro talent gak ni
aik? dayyan Trisha n alif tu bukan baru jd ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Xkesahla abil ..asal bkn plawak berebut jdbpngara lg
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa kah? Kesian plak awal.. notis gitu je ey diberi..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Setiap 5 minit dia akn bgtau penonton.. Aku anak Amy Search
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya Muzik2 pon bertukar ke. Si Alif dan Daiyan tu x smpi setahun mengacara. Tp si Daiyan tu mmg zero talent. X pndai menyampuk/menambah perisa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 24-7-2021 11:58 PM
Setuju tukar. Dah la tanak belajar pronounce dgn betul sampai x tau die sampaikan ape. Padahal v ...

Dia selalu ckp dia rajin ...
Tapi 4 tahun monotone and ckp laju laju je ..  ... Kelam kabut and folow script sesangat ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
X de org lain ke nak jadi host tu?Nabila as pelakon tu mmg la bagus tpi klu die sorg as host tu rse mcm krik2 sket.Plus program ni live kan?Lantaklah meols bukan tgok melodi pon .Yg Amyra Rosli tu rse okay kot Sebb rse dlu die pernah jadi host muzik2 kan?eh yeke meols pon Lupe tpi rse mcm pernah Ngan Hefny.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 25-7-2021 01:24 AM
X de org lain ke nak jadi host tu?Nabila as pelakon tu mmg la bagus tpi klu die sorg as host tu rse  ...

Aah betul sbelum sheols pregnantkan anaqi n digantikan ngan sherry
Disbbkan nilah sherry mendonia ngan muzik2 and be famous klau tak menyendu mcm bff si zulin
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 25-7-2021 01:24 AM
X de org lain ke nak jadi host tu?Nabila as pelakon tu mmg la bagus tpi klu die sorg as host tu rse  ...

Amyra ni ade aura semua baju dia pakai cantik. Sebenarnya nk perempuan yg strong in character lead nona tapi x memandai2 cam Uyaina. Scha Al Yahya ke,  Rozita Che Wan ke gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
X rasa Nabila ni lama sbb cam koyak dan meroyan. Kita tgk. TV3  mesti ade KPI lagi susah skrg. X hit target tukar. Patut management yg tukar. Yg kena layoff ni ramai kot yang talented.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list