Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13862
View
105
Reply

Baju Emma Maembong Makin Ketat Dan Sendatlah Sekarang - Netizen

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-7-2021 03:01 PM | Show all posts |Read mode




Emma Maembong antara pelakon berbakat, tidak hairanlah jika video TikTok yang diparodikannya mendapat sambutan hangat.



Malah, ianya terus berada di antara video tertinggi jumlah tontonannya biarpun baru tiga jam dimuat naik.


Ianya pencapaian menarik, namun lain pula jadinya apabila ada komen mengutuk pemakaian Emma yang didakwa semakin seksi sejak bergelar ibu. Betul ke?





       
       





Bagi segelintir netizen, mereka merindui Emma yang dahulu, bertudung dan sopan sahaja.




Foto : Tik Tok



Foto : IG








Namun, ada juga netizen yang mempertahankan Emma bahawa dahulu, netizen juga yang mengutuk Emma bertudung.



Sebenarnya lebih ramai yang memuji lakonan Emma yang lebih menjadi berbanding video asal.




Foto : Tik Tok




Foto : IG





Jadi, anda geng Emma Maembong yang mana? Berhijab atau tidak? - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 04:44 PM | Show all posts
netizen aka netijin?

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cantiknya emma free hair
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 09:51 PM | Show all posts
Lawa free hair. Full stop.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 09:52 PM | Show all posts
dah memang free hair pun kan?
yang komen tu pun adakah seekor lembu?
kenapa tak tambat dan sembelih masa aidil adha haritu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pas kawen makin lawa
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni lawa, to xminat taktaulah napa {:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 11:46 PM | Show all posts
cett..igtkan seksi ketat bak sarung nangka la apa..rupanya mcm tu jahhh????
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Relevan lagi ke dia ni. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 versi pn cantik. Anak pn comel{:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb dia berisi kot skrg tu nmpk bju ketat..yelah...ada baby kecik menyusu lg kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 12:51 AM | Show all posts
damsel_fiji replied at 25-7-2021 11:46 PM
cett..igtkan seksi ketat bak sarung nangka la apa..rupanya mcm tu jahhh????

Definisi sksi bgi ummah Meleis mmg brbeza dri bngsa lain, pstu bab freehair jgn ckp lh, trus jdi Setat & Setazah express.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni lawa bila freehair, masa bertudung selebet giler.
tp aura kg.com/rempit la plak
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa rmbut dy bukan sejenis kepuk2 fake ex anak tokti rimas tgok hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu crush dgn die
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Takpe Emma....ko lawa... Pandai2 lah ko jawab masa kat sana nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ank dia comel...untung emma dpt ank ensem mcm shariq
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: dah memang free hair pun kan?yang komen tu pun adakah seekor lembu?kenapa tak tambat dan sembelih masa aidil adha haritu?



hahahaaa komen ni win!
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
lawa dia free hair ni
kalo bertudung mcm kepam je
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 26-7-2021 12:51 AM
Definisi sksi bgi ummah Meleis mmg brbeza dri bngsa lain, pstu bab freehair jgn ckp lh, trus jdi S ...

meleis mmg mcm tu
budak umur 5 thn pun depa bleh tanya,tudung mana tudung?
padahal memasing phone sex dgn boyfren gelfren memasing stp mlm....pastu sibuk jaga aurat anak org
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list