Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1873
View
6
Reply

Ada rezeki, saya akan kembali berkeudara -Fizie Hot FM

[Copy link]

Author: JahGosipMosip       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-7-2021 04:34 PM | Show all posts |Read mode
Ada rezeki, saya akan kembali berkeudara -Fizie Hot FM



  • Oleh FATHULLAH ABU BAKAR
  • 23 Julai 2021, 10:45 am

PETALING JAYA: Bekas penyampai radio Hot FM, Fizie, memaklumkan kini dia ingin berehat seketika daripada dunia penyiaran bagi memberi tumpuan sepenuhnya terhadap beberapa rangkaian perniagaannya.

Menerusi entri Instagram, dia juga memaklumkan jika ada rezeki di kemudian hari, bekas penyampai radio tersebut akan kembali ke udara.

Ya saya berehat seketika dari dunia pemyiaran bagi memulihkan beberapa rangkaian perniagaan.

Ada rezeki dan diizinkan Allah, saya akan kembali berkeudara. InsyaAllah, permudahkan segala urusanku Ya Allah, coretnya ringkas di Instagram.

Dalam pada itu, dia turut meminta warganet untuk terus mendoakan dirinya agar segala urusan dipermudahkan dan berjalan lancar.

Sebelum ini, dua figura penting di stesen radio Hot FM, Fizie dan Mark Adam, telah meninggalkan kerjaya sebagai penyampai radio di stesen berkenaan.

Sumber: Utusan
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Fizi ni yang pinjam duit issey tu ke?
Bini beranak.tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:32 AM | Show all posts
shernazz replied at 25-7-2021 06:14 PM
Fizi ni yang pinjam duit issey tu ke?
Bini beranak.tu?

bukan... yg tu di suria FM
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:41 AM | Show all posts
gaji DJ ni mesti mahal kan,
mau belas2 ribu...
klo yang pangkat artis jangan2 boleh cecah 20k
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
kukukatablog replied at 26-7-2021 08:41 AM
gaji DJ ni mesti mahal kan,
mau belas2 ribu...
klo yang pangkat artis jangan2 boleh cecah 20k

Mahal..yg junior2 pon dah ribu2.klu x silap 10k jugalah gaji dorang.klu level fafau,fbi,linda onn dulu semua tu puluhan ribu juga gaji mereka sebulan.tu yg skg ni org sibuk nk jadi dj.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
yusryimran replied at 26-7-2021 08:32 AM
bukan... yg tu di suria FM

Oo ye ke
Hahaha
Adoi la
Banyak dj yang cm lebih kurang je .
Tqtq uols
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:55 PM | Show all posts
sekarang ni boleh katakan hampir semua stesyen radio kurangkan bilangan DJ... teruk terkesan jugak rasanya stesyen radio ni sbb iklan2 pun mcm dah kurang jer sedangkan itulah pun pendapat dorang...  DJ pulak satu2 segment sampai 3 orang... gaji tinggi2 dorang ni... 5 figures...   teruk sungguh kesan pendemik ni... pukul rata kesan dia...  tp sy rasa sebenarnya 2 DJ untuk 1 segment dah ok dah.. asalkan dorang ada geng sembang untuk cari idea... dulupun 2 jer kan.. Fafau/FBI,  Halim Othman/Linda Onn .. sekarang ni jer yg riuh satu konti sampai 3 orang....  apa2 pun semoga yg kehilangan rezki ni, akan pulih balik rezki dorang .. sama2 doa pendemik cepat berakhir....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list