Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12784
View
396
Reply

Borak sambil Kumpul Tacang

[Copy link]

Author: misalalbae    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-7-2021 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Jom borak santai sambil kutip tacang..
Sesiapa ada tips kumpul tacang tu share sini la hihi
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tau jugak
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak juga..kita xda kacang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2021 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Hannah10 replied at 26-7-2021 06:13 AM
Nak juga..kita xda kacang

stakat ni saya participate game je tu pun jenuh nak kumpul
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:07 AM | Show all posts
misalalbae replied at 26-7-2021 08:02 AM
stakat ni saya participate game je tu pun jenuh nak kumpul

game apa ye?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:09 AM | Show all posts
bagi topik la kalau nk borak....haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa benda first korang nk buat bila kita dah keluar dari pandemic ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:00 AM | Show all posts
norawestallen replied at 26-7-2021 08:41 AM
Apa benda first korang nk buat bila kita dah keluar dari pandemic ni?

jalan-jalan.....lepak kat kedai
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
norawestallen replied at 26-7-2021 08:41 AM
Apa benda first korang nk buat bila kita dah keluar dari pandemic ni?

Holiday!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:14 AM | Show all posts
norawestallen replied at 26-7-2021 08:41 AM
Apa benda first korang nk buat bila kita dah keluar dari pandemic ni?

nak g holiday.. lama dh rasa tak gi jalan2
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Holidayyyy. Bosan terperuk kt rumah
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 09:30 AM | Show all posts
nak tau jugak macam mana nak kumpul kacang!

lepas pandemik ini, aku nak continue work from home.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 12:06 PM | Show all posts
Samalah nak p holiday. Dah tepu yang amat duk rumah
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 12:07 PM | Show all posts
tipahbogs replied at 26-7-2021 09:30 AM
nak tau jugak macam mana nak kumpul kacang!

lepas pandemik ini, aku nak continue work from home.

Berapa lama dah awak wfh? Saya since 1st mco.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 12:13 PM | Show all posts
penat dh WFh ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kyozsamurai replied at 26-7-2021 08:07 AM
game apa ye?

Teka teki, sambung ayat, etc
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa resepi paling best korang pernah buat? Kongsi la..

Duk rumah ni buat apa lagi kan selain makan minum
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
norawestallen replied at 26-7-2021 08:41 AM
Apa benda first korang nk buat bila kita dah keluar dari pandemic ni?

Nak jalan2 sepuasnya kat mall
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
misalalbae replied at 26-7-2021 02:59 PM
Apa resepi paling best korang pernah buat? Kongsi la..

Duk rumah ni buat apa lagi kan selain maka ...

Resepi paling best? Hmm rasanya naai lemak kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
norawestallen replied at 26-7-2021 08:41 AM
Apa benda first korang nk buat bila kita dah keluar dari pandemic ni?

Holiday joli sakan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list