Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
2372
View
12
Reply

Bapa penyanyi salah laku

 Close [Copy link]

Author: gigiarnabbesar       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-7-2021 04:07 AM | Show all posts |Read mode
Edited by gigiarnabbesar at 26-7-2021 04:26 AM

.
SUBANG JAYA C Bapa seorang penyanyi wanitaterkenal yang juga artis lelaki tahun 80-an ditahan polis selepas dipercayaimelakukan amang seksual fizikal terhadap seorang remaja perempuan sejak Ogostahun lalu.
.
Ketua Polis Daerah Subang Jaya, AsistenKomisioner Abd. Khalid Othman berkata, laporan berhubung kejadian itu diterimapada pukul 3 petang Rabu lalu.
.
Kejadian pertama dilakukan terhadap mangsaberusia 14 tahun pada Ogos tahun lalu di kondominium kawan ibu mangsa diPuchong Prima.
.
Kejadian itu membabitkan seorang suspek yangdikenali sebagai atok, katanya.
.
Dua lagi kejadian amang seksual fizikaldilakukan oleh suspek yang berusia 65 tahun terhadap mangsa yang masihbersekolah pada Oktober dan November tahun lalu.
.
Kejadian tersebut berlaku di rumah suspek diPuchong sebelum sekali lagi terjadi pada Januari tetapi pengadu hanyamendiamkan diri kerana takut.
.
Polis menahan suspek terbabit di Balai PolisUSJ 8, pukul 11 malam pada Rabu sebelum dibebaskan dengan jaminan polismemandangkan dia menghidap penyakit jantung, katanya.
.
Kes disiasat mengikut Seksyen 14 (a) AktaKesalahan-kesalahan Seksual Terhadap Kanak-kanak 2017. C K! ONLINE
.
Oleh KOSMO!
25 Julai 2021, 10:31 pm


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2021 04:08 AM | Show all posts
Jeng jeng jeng... siapakah?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:10 AM | Show all posts
Edited by applecomel at 26-7-2021 04:54 AM

Uittttt sapa tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2021 04:11 AM | Show all posts
applecomel replied at 26-7-2021 04:10 AM
Uittttt sapa tu, umoq dah 80

teka la sis hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:13 AM From the mobile phone | Show all posts
applecomel replied at 26-7-2021 04:10 AM
Uittttt sapa tu, umoq dah 80

Jap.. Bkn umur 65 ke... Artis populor 80an....


Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Thread dah ada kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2021 04:19 AM | Show all posts

laaaa dah ade ke adoi maaf xperasan
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 04:54 AM | Show all posts
shida81 replied at 26-7-2021 04:13 AM
Jap.. Bkn umur 65 ke... Artis populor 80an....

hahahahaha maafkan sis...adei.

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:00 AM From the mobile phone | Show all posts
applecomel replied at 26-7-2021 04:54 AM
hahahahaha maafkan sis...adei.

Ambooii Awalnya... X leh tdo ka hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 05:09 AM | Show all posts
ayohh chucky kerrr tuu... tak padan dengan rhoperrrr tapai basi dengan anaknya yang macam kacuk nigger rambut kerinting...

anaknya pulak perasan takut laki dia curang... masalahnya laki dia pun iras2 kelindan lori je pun... kalau laki rhoper gitu tak payah takut la curang ke tidak.. kalau curang pun dia akan curang dengan rupa setaraf bini jugak... macam maid lombok ke atau pendatang sulu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-7-2021 05:09 AM
ayohh chucky kerrr tuu... tak padan dengan rhoperrrr tapai basi dengan anaknya yang macam kacuk nigg ...

Depa laki bini tu sehati sejiwa & serasi bersama dah!kalau dpt laki hebat dari mira mau lakinya hilang respek kat father in law yg x berjenis mcm tu...sbb kn mira org kg..boleh la telan semua aib FIL..kalau dpt laki classy mau chucky diceraikn hu hu
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-7-2021 05:09 AM
ayohh chucky kerrr tuu... tak padan dengan rhoperrrr tapai basi dengan anaknya yang macam kacuk nigg ...

Mestilah takut sedangkan shuk lagi curang ni kan shu... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Confirm bapak chucky
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list