Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18002
View
169
Reply

"Ramai Tak Faham, RM200k Tu Bukan Saman Sebab Tak Mohon Maaf" - Syura

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2021 01:27 PM | Show all posts |Read mode
Syura Badron tampil memberi penjelasan di Instagram Story berhubung bayaran RM200,000 dituntut Siti Nordiana terhadapnya dan empat penama lain memandangkan masih ramai keliru mengenainya.




Kredit foto: IG




Jelasnya. jumlah yang dituntut penyanyi yang lebih dikenali sebagai Nana itu adalah satu bentuk pembayaran walaupun permintaan maaf telah dilakukan.

"Sekiranya kami tidak membuat permohonan maaf berserta bayaran RM200,000, barulah tindakan saman akan diteruskan. Harap faham ya semua," tulisnya.




Kredit foto: IG




Nana sebelum ini menuntut Syura, Lan Solo dan isteri, Sheila Hassim, Pegawai Perhubungan Awam, Sam Samin serta jurusolek Aida G memohon maaf secara terbuka serta membuat pembayaran RM200,000 seorang dalam tempoh 24 jam.




Kredit foto: IG




Sementara itu, Sam ketika dihubungi Kosmo! menjelaskan bayaran berkenaan dituntut Nana sebagai ganti rugi kerana telah menjejaskan reputasinya sebagai artis.

"Bayaran RM200,000 setiap seorg itu ganti rugi merosakkan reputasi serta kerugian sebagai seorang artis. Lebih kurang begitulah," kata Sam kepada Kosmo! Online.


Ada yang masih belum jelas? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
aku yg tak faham atau dia yg tak faham. sefaham aku, nana tuntut permohonan maaf dalam tempoh 48jam. dioramg gak mohon maaf. tu sbb nana proceed saman 200k
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Yelah hbs tu ko x rsa klu kna saman nnt amaun tu kna lg tinggi?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
RM200 ribu seorang, kalau 100 org berapa dah
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 01:42 PM | Show all posts
minah ni dh biol ke
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm erti kata lain sheols masih nk memburukkan nana. Kononnya nana mata duitan amik kesempatan suruh dorang bayar RM200k..

Hahaha.. tp aku lak nampak mmg padan lah muka korang yg buka aib nana tu.. kan dah mendapat. Xde penyakit cari penyakit.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah boleh kot syura ni slow2 terima offer sugar daddy tu.. well mana nak bayar 200k lg.. mana nk bayar saman pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 2-8-2021 01:50 PM
Dah boleh kot syura ni slow2 terima offer sugar daddy tu.. well mana nak bayar 200k lg.. mana nk bay ...

Well said hihi kang ad plk kuar dm dpt offer nk tlg byr saman
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 01:58 PM | Show all posts
dah ko bukak mulot busok ko camtu memang berbaloi la kena rm 2ook.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Taknak tahu pon syura. Pandai2 hang la. Hang yg pandai2 bawak mulut buat live beramai ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ada ke idok dok nak membayo?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:05 PM | Show all posts
ko merepek apa ni babi? ko paham tak nana proceed saman 200k sorang tu memandangkan tiada permohonan maaf setelah tamatnya tempoh 24 jam? kalau ko dah buat permohonan maaf dalam tempoh tu tak jadilah proceed saman ko sekolah tak?

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
So memalukan. Settle in private la. ni just kes dengki. Not classy at all. At least sekarang semua tahu perangai masing2. Perangai sama macam muka, no aura.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
so pd pnyataan syura ni...kna byr 200k dlm msa 24jam ke??kalau minta maaf pn dia boleh bg tempoh pnjg
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bebal ke bebal dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bebal syura nie..padan la kna saman..otak letak kt lutut..at the first place..xyah membawang di ig..skrg..mendappppattt
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kebebalan yg nyata... fail BM betul syura ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:27 PM | Show all posts
Haihh kalau betul apa yang syura cakap ni tak betul, harap nana up saman kat minah ni... Apa pun tak kisah la.. Yang penting rm200k dalam tangan..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih nk belit lg tuuu.

Dia igt nurtizen ni bodoh mcm dia

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Syura cepatan pi tangkap Syed saddiq ...leh tolong ko bayar saman
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list