Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
3288
View
39
Reply

Fahad Iman Join Perhimpunan Keluar Dan #Lawan, Jaga SOP Macam Di PPV

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2021 02:40 PM | Show all posts |Read mode
Dalam negara bergelut dengan gelombang Covid-19 yang semakin mengganas, muncul pula perhimpunan 'Keluar dan #Lawan' di sekitar Dataran Merdeka pada Sabtu.




Kredit foto: IG




Lebih mengejutkan, tular pula seorang pelakon didakwa terbabit dalam perhimpunan aman itu.




Kredit foto: IG




Fahad Iman dipercayai pelakon yang disebut-sebut memandangkan dia berkongsi mengenai 'bendera hitam' dan tanda pagar lawan secara terbuka di laman sosial.




  



Memetik laporan Gempak, sekumpulan individu berbaju berarak dari Stesen Transit Aliran (LRT) Masjid Jamek menuju Dataran Merdeka sekitar jam 11 pagi sambil membawa bendera hitam dan sepanduk menzahirkan protes serta replika jenazah.




Kredit foto: IG




Sementara itu, mStar melaporkan Fahad atau Mohd Fahad Iman Mohd Zulhissham menyertai perhimpunan itu bagi meluahkan rasa kecewa terhadap pemerintah.




Kredit foto: IG/mStar




Bagaimanapun, dia menjelaskan bahawa semua yang terbabit dalam perhimpunan itu menjaga prosedur operasi standard (SOP) sebagaimana menghadirkan diri ke Pusat Pemberian Vaksin (PPV).


Pun begitu, segelintir warganet dilihat tidak berkenan dengan kehadiran Fahad menyertai perhimpunan itu. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Just nak tengok ada tak pembaharuan lepas demo ni.
Kalau kluster bertambah, memang get ready jela kena makian launcher dari marhaen
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Daripada ko menghabiskan masa berpiket, menghabiskan duit beli baju itam matching waist bag segala baik ko join jadi sukarelawan jaga ppv atau urus jenazah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tahikkk mana pulak ni? retisss ke????
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalah nya sapa pulak fahad iman ni nok?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk ig mcm kelempok je.. geng2 kelempok ni mmg suka buat demo kansss
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
xsangka plak sbb heshe ni mcm lemah lembut ..i geram tgk bibir heshe
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
fahad sendu mana plk ni? kau igt tukar kerajaan boleh selesai masalah ke? duit banyak habis dah pun. baik kau suruh parti2 kerajaan bersatu bantu rakyat dpd sibuk nak berebut jadi PM. faham x fahad sendu oi? oh lupa. retis kan semua kelas belakang tu payah nak faham
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 2-8-2021 04:05 PM
Tgk ig mcm kelempok je.. geng2 kelempok ni mmg suka buat demo kansss

yeke kelempuk.. patutla nk kerajaan sekarang turun. dia nak kerajaan lqbtqrstuvw dia naik la tuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:34 PM | Show all posts
Dia ni berlakon cerita apa ek?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 iouls berharap dorang kena covid sampai kena intubate, tapi kesian pulak kat frontliner. Elok kena pastu mampos terus la.. Senang gitu. Orang lain berkurung kat rumah sebab risau variant delta, malaun acah2 woke  kemain lagi berjalan seiring dan sejalan
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape ni? Sendu sgt smpi x knl.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:43 PM | Show all posts
Jap, ko ialah retis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:44 PM | Show all posts
Heshe retis urban uouls...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tripleid at 2-8-2021 04:51 PM

Sejak bila plak kat ppv tu patuh sop

#LAWAN
#kerajaangagal

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamakkk tak kenal lah plak.  Dia berlakon cite ape ek?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Whoareyoussss???
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 06:56 PM | Show all posts
artis? who r yusss...so klu artis tak bole nak protes ker, saja tanya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 2-8-2021 04:14 PM
xsangka plak sbb heshe ni mcm lemah lembut ..i geram tgk bibir heshe

Gambar mana gambar???
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:04 PM | Show all posts
walaupun whoryus.... action speak louder than keybod warriors....
gitchuuu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list