Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
5532
View
48
Reply

Micahel Ang Tengah Tunggu Surat Saman Daripada Lana Nodin

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2021 02:55 PM | Show all posts |Read mode
Penerbit dan pelakon, Michael Ang enggan mengulas lanjut mengenai perbalahan antaranya dengan pelakon, Lana Nodin.


Michael ketika dihubungi berkata, dia kini hanya menunggu surat saman daripada peguam pelakon itu seperti mana yang dilaporkan Harian Metro, semalam.


"Tak ada apa-apa komen. Tunggu saja surat saman dia," katanya kepada Harian Metro.




Foto: IG




Terdahulu, suami kepada Lana iaitu David Mackienzie sudah mengarahkan peguam menghantar surat tuntutan kepada Michael yang didakwa sudah mengeluarkan kenyataan salah terhadap isterinya.


David berkata, surat tuntutan yang bakal dihantar kepada pengarah itu adalah jalan terbaik untuk menyelesaikan 'perbalahan' yang tercetus membabitkan Lana dan Michael.


Menurut David, dia berasa kesal dengan tindakan pengarah itu yang melabel isterinya sebagai seorang yang 'bimbo' dan tidak menyokong petugas barisan hadapan.


Sebelum itu, Lana menerusi perkongsian di Instagram menempelak Michael yang dikatakan telah masuk campur di atas kenyataannya berkaitan mengkritik Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
*yawwwnnnnn*

ingat da setel.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh kembung perut mkn popcorn.. sket2 nk saman.. hurmmm..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:03 PM | Show all posts
fadz84 replied at 2-8-2021 03:00 PM
Dh kembung perut mkn popcorn.. sket2 nk saman.. hurmmm..

samo la..dah sekembang popcorn dah badan den...easy money ke saman menyaman ni eh....
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm gosip ni mcm baca gosip retis hollywood duk bercakaran yg di translate ke BM.  rupanyaaaaa sorang melayu totokk, sorang jinjang bukit, sorang pinoy kacuk. hahahhaaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 2-8-2021 03:04 PM
mcm gosip ni mcm baca gosip retis hollywood duk bercakaran yg di translate ke BM.  rupanyaaaaa soran ...

Kesimpulannya not classy at all.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:19 PM | Show all posts
Sudahlah sendu, disamannya plak M.A. Apa la nak jadi. Kenyataannya yang dakwa petugas pengurusan mayat pesakit Covid-19 pun salah. Mujur KKM tak saman dia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriously mat daud sendiri setuju yg bimbo disebut mikel tu bini dia? Eh, bimbo tu bukan ke maksudnya pompuan muda yg lawa tapi kurang cerdik? Bini dia ada 1 ciri jer kot..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 2-8-2021 03:06 PM
Kesimpulannya not classy at all.. hahaha

so kampungggggg.. acik2 kmpung bergaduh.. tp next level lah, smpai see u in court
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:31 PM | Show all posts
sendu yach drama depa ni.. next !!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kampunggg sungguh. Mmg quite obvious LN masa berckp kurang cerdik {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
nmpk mcm ma xsebut nma direct...tp lana yg lebih2 attack
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:48 PM | Show all posts
busy lawyer time pkp ni..syukur masih ada kerja
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:51 PM | Show all posts
kalau Najib dulu dia nak saman hr selasa.tp dh bertahun2 x de saman pun
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:06 PM | Show all posts
iols pernah tgk program Astro Borak Kelamin yg host Awal & Kak Lina.  Lana & laki dia jd guest utk topik kawen org asing . Annoying gak tgk Lana ni bercakap, dia je yg pung pang2 non stop.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyolah kau gemukkk!!! Bila staff dia buat kerosakkan kat gua ipoh hari tu pandai pula tutup komen..sama aje perangai pondan2 ni berani belakang aje.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ok la saman menyaman..ada jgk kerja peguam musim2 covid ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:12 PM | Show all posts
Ya hampon korang ingat court ni takde keja. Banyak matters yg lebih penting dr dengar stupid summons macam ni. Buat semak je
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Pekat betul ek.. takde tambah apa2 langsung. Tgk laki mcm panas baran. Sikit sikit fucking fucking.. dlm ig mengfuckingkan org aje.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list