Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
44218
View
275
Reply

'Dia Masukkan Jari Dalam Kemaluan Saya' - Fara Salleh Dedah Shuk Pernah Mencabul?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2021 05:04 PM | Show all posts |Read mode
Lepas satu, satu isu kontroversi dibangkitkan Fara Salleh yang pernah dikaitkan dengan pelawak Shuk Sahar.




Kredit foto: IG




Terbaru, dia mengejutkan semua pihak apabila mendedahkan laporan polis berhubung kes cabul membabitkan Shuk.








Fara menerusi Instagram berkongsi perbualannya bersama seorang wanita yang meminta dia mendedahkan kepada semua bahawa dia pernah dicabul Shuk pada Februari lalu di sebuah hotel di Bukit Bintang.


Dakwa wanita itu, selain meraba payudaranya, Shuk memasukkan jari ke dalam kemaluannya!









Katanya, dia sudah tidak tahan dipandang hina dan maruahnya hancur akibat mulut keluarga Shuk.

"Ni bukan meroyan. Tapi sebab pengkhianatan. Kau tau apa kau dah buat shuk. Kau tau apa kau dah cakap. Even isteri kau tak tau apa apa kejadian sebenar. Stoplah gunakan aku, burukkan aku untuk jaga nama kau," tulisnya.













Kredit foto: IG





Katanya, dirinya selama ini difitnah Shuk dan keluarganya.




Kredit foto: IG




Terdahulu, Fara memuat naik hantaran di Twitter video seorang lelaki didakwa Shuk tidak berpakaian di sebuah bilik hotel, namun memadam hantaran itu.


Sementara itu, isterinya, Sera memberi respons terhadap dakwaan berkenaan di IG Storynya.







Kredit foto: IG




Aduhai, ingatkan dah habis. Tapi, macam-macam pula dikorek balik. Bertabahlah Shuk. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:08 PM | Show all posts
dunia dunia...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Uish detailnye cerita kalah cte keling dlm netflix
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah
Kejadah apa  ni
Pegi mamposboleh tak??
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Busuk n murahan gosip2 sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli bangang. Kau yg pegi hotel tu pastu acah2 nak kene rape?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Berita2 sampah mcm ni tlglah humban ke loji kumbahan
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:17 PM | Show all posts
Edited by kaz2y5 at 2-8-2021 05:48 PM

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:17 PM | Show all posts
boleh pecayaka ni,mana satu nak caya pon tak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa dia tonyoh payudara n tusuk jari dlm gua tu ko tak terajang ke telur tembakul dia?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kau bini dia. Shutup jelah bosan cheap marketing syuk tonyok ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolll sendiri yg rela lg nak ckp cabul. Kesian cabul kena fitnah
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh betul semua benda terkeluar. Mabuklah, lepak Hotel lah.. Baca kisah ni macam orang takde agama..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam bodoh je sekor sekor.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:23 PM | Show all posts
tak tau malu pompan ni nak baca sampai habis pun tak sanggup..
jantan2 ni tak pernah belajar bila dah kena kangkang semua dah terlupa ramai yg pernah ku dengar dari jantan2 bersekandal pompan murah akan guna tektik macam ni...dia peduli apa dah alang2 malu cara nilah dia nak peras ugut...hendak2 zaman sekarang zaman semua dihujung jari...tak geli ke jika pompan mcm ni yg dipilih utk dijadikan isteri...tapi tak pelah stock2 muka shuk ni mmg padan lah dapat partner low class mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:24 PM | Show all posts
rasa nya kerana shuk masih di terima tv3 kot....pompuan ini tak puas hati.

bila tengok prog I can see your voice ...nampak muka shuk....dak pompuan  ini naik antu

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ngilu plak rasa baca yg dia ckp masuk jari tu..
lantak korang la..farah ni pun bkn bethol sgt kn..helokkk letew
shuk pun buruk..i dun care ..kau ingt kau handsome mcm bamtah ke
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
3 3 aku x caya.. Paling busuk n bowdowww si jantan tu.. Yg tino..? Jate busuk, otek tocet mcm tu pownnn demeh nak berebut...???????? Berharga sangat ka??? Worth ka?????
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:30 PM | Show all posts
kami mau video!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 05:30 PM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 2-8-2021 05:43 PM
ira_229 replied at 2-8-2021 05:23 PM
tak tau malu pompan ni nak baca sampai habis pun tak sanggup..
jantan2 ni tak pernah belajar bila d ...

aku just kesian kat anak2 syuk dengan parents & siblings tiga2 org yg terlibat (syuk, bini n skandal)..
kalau ahli keluarga tu terdiri drpd golongan yg baik2..
semua malu oiii dek onar ketiga tiga ni....
kalau family memasing pun sama naik, kesian kat anak2 syuk jela...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list