Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
7679
View
106
Reply

Uqasha Senrose telah memBARBIE kan diri beliau

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Post time 3-8-2021 04:01 PM | Show all posts |Read mode

PENAMPILAN Uqasha Senrose yang dipuji seperti anak patung Barbie.

Uqasha Senrose digelar Barbie Malaysia

PETALING JAYA C Umum tahu pelakon kelahiran negeri Cik Siti Wan Kembang, Uqasha Senrose memiliki kejelitaan yang tiada tolok bandingannya.

Terbaharu, pelakon drama Perempuan Tanpa Dosa itu meraih perhatian ramai selepas memuat naik beberapa keping foto memaparkan wajahnya disolek persis anak patung.

Disolek dengan konsep patung popular. Barbie, ternyata tatarias tersebut membawa satu perubahan yang menarik pada wajah pemilik nama sebenar Nik Zaris Uqasha Nik Sen itu.

Rindu nak bekerja, rindu nak bermain dengan alat solek mengikut konsep. Hanya mampu throwback (imbau kembali) saja, tulis  tunang kepada aktor Kamal Adli itu.

  


Difahamkan, solekan tersebut merupakan hasil sentuhan jurusolek terkenal, Alha Alfa untuk sebuah kempen promosi sebuah produk kecantikan tempatan.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikut Instagramnya memuji kecantikan kakak kepada pelakon Nelydia Senrose itu.

  


Inilah anak patung Barbie Malaysia, tulis seorang peminatnya.

Awak ini memang anak patung hiduplah, komen seorang lagi pengguna Instagram.

Bukan hanya peminat, beberapa rakan selebriti seperi Azza Elite, Linda Rafar, Salina Saibi dan Adeline Tsen turut meluahkan komen serupa bahawa Uqasha sememangnya secantik Barbie. C K! ONLINE


Sumber:https://www.kosmo.com.my

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 04:03 PM | Show all posts
viviet dah lama memBARBIEkan diri dia dgn DUCk




Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 04:04 PM | Show all posts
TIRU lerrr tu....



Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 04:43 PM | Show all posts
nape mate aku nampak tak lawo die ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Pucat sangat muka
Meols tacodddd

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Putih pucat tak cantik
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Close up tu rasa ok2 je...
Mcm something I finished..
Yg dia bergaya dlm box tu ok laa
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 04:55 PM | Show all posts
She looks weird!
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali tengok dah mcm muka miss saripah raziah pon ada..dua kali tengok mcm muka suzanna sundelbolong pon ye..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 05:11 PM | Show all posts
Cengkung sangat muka, macam syura tu
Tak lawa, nampak pelik dan tua
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 05:48 PM | Show all posts
Barbie Malaysia is Siti okay! Zaman anak dara dedulu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg memuji tu butaa kaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Xtaula...wpun bradik...aku prefer nelydia lg dr dia ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Barbie apenye cam ni..dh mcm fonen ja
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
adoi nk ckp cantik tapi...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya awloh tacodnya aiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk jadi barbie senang je kalau mekap tu menjadi.
Masalah kat sini is mekap dia tak onz!
Pilih makeup artist bebaik skit, bukan semua boleh buat tema barbie doll dengan betul.
Silap buat jd fonen ala dragqueen
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sll arbie comei2 ni mcm scary jek
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cengkung mukanya
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 07:58 PM | Show all posts
omak oiii buruknya mekap ko qasahhhh.. serupa pondan campur jerangkung pn hado..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list