Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16659
View
231
Reply

"Saya Nak Beli RM50 Pun Rasa Mahal,"-Punca Fazura Jual Tudung Murah

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-8-2021 11:03 AM | Show all posts |Read mode
Niat saya nak semua pakai dan mampu membelinya.


Itu yang diucapkan aktres dan usahawan Nur Fazura mengenai penetapan harga tudung jenamanya, Tudung Fazura pada harga bawah RM50.


Jelasnya dalam sesi siaran langsung Instagram baru-baru ini, dia tidak berniat untuk menjual pada harga yang mahal kerana mahu semua wanita bertudung mampu membelinya.


Foto: IG




Ramai juga orang bertanya mengapa tudung saya dijual hanya dengan harga RM27, semua macam tak percaya.


Namun, niat sebenar saya ialah mahu semua orang pakai dan mampu untuk membelinya, katanya dalam video yang kini tular dalam aplikasi TikTok.


Tambah isteri kepada aktor Fattah Amin itu, dia tidak menafikan bahawa sebagai usahawan, dia juga memasang niat untuk mendapatkan keuntungan dalam setiap jualan produk yang dipasarkannya.




  





  



Sebagai ahli perniagaan, pasti kita nak dapatkan keuntungan dan buat duit daripada produk yang dijual tetapi seperti yang saya cakap, saya nak semua mampu membeli.


Saya sendiri pun jika hendak beli tudung lebih RM50 pun rasa mahal. Jadi bila harga bawah RM50, rasanya itu harga yang mampu dibeli orang semua orang, katanya lagi.




  



  



Dalam pada itu, pelakon yang pernah popular meenrusi filem Pisau Cukur itu turut memberitahu harga RM27 diletakkan untuk jenama Tudung Fazura mempunyai nilai sentimental buat dirinya.


Angka 27 merupakan nombor yang saya suka iaitu tarikh ulang tahun kelahiran saya serta tarikh Fattah melamar saya, kongsinya. CCARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa pendapat pembeli tudung itik?

Iols mampu beli tudung bawal rega spuloh ringgit jahh.. so tak voley komen..


Saya sendiri pun jika hendak beli tudung lebih RM50 pun rasa mahal. Jadi bila harga bawah RM50, rasanya itu harga yang mampu dibeli orang semua orang, katanya lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Beli baju mcm x cukup kain yg harga ribu riban sblm ni x bising pun?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sempat nak beli. Know know, sold out already
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 5-8-2021 11:17 AM
Beli baju mcm x cukup kain yg harga ribu riban sblm ni x bising pun?

Aduhai dia ditanya lah you kenapa jual harga tudung murah $27 bukan dia bising so dijawab lah supaya semua org mampu beli tiba2x you kaitan yg tak berkait.meols rasa kalau dia dulu beli baju tak cukup kain guna duit you ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Propa jahhh. Kowserrr
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Jap. Kualiti tudung dia cmna ye? Kalo mcm tudung fareha tu mmg elok la dia letak price cmtu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by smudger01 at 5-8-2021 11:48 AM

Ok je apa Faz ckp tu. I pun prefer beli tudung yg murah sbb blh beli byk2. Lg murah lg bagus. So klu yg harga mahal sikit tu mmg I jarang sgt beli. Bukan sbb x mampu lgsg..tp tudung ni biasanya after certain period of time, jd outdated. Yes org akan compare, benda lain blh beli walau harga ratus2, ribu2..tp biasanya klu benda mcm tu, kita tak plk tukar every few weeks.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Hermes beg dia sure murah
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:56 AM | Show all posts
RM27 pada i pun mahal..
sebab tudung berkali pakai cuci dah tak cantik..
ujung-ujung beli yang biasa je..
pakai sebulan dua, buang boleh beli baru..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhh faz jwb dlm konteks perbandingan harga sesama tudung.mcm tk kena pulak kita nk komen ttg harga brg2 lain yg dia pernah beli
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul_007 replied at 5-8-2021 03:25 AM
Aduhai dia ditanya lah you kenapa jual harga tudung murah $27 bukan dia bising so dijawab lah supa ...

Uols ni rajin betul backup faz di semua benang faz hahahaha rileks2 sudah
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:09 PM | Show all posts
cantik tudung2 faz jual tapi cepatnya sold out...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Takat ni ku ada tudung farehaaa
Tp bg aku hype je lebih
Susah gak nk bentuk
Ckp tkyah iron
Ceh tetap kena iron
Nasib dpt hadiah tkleh nk komplen apa
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa tak lama dia bertudung ni, macam tak berapa lekat. Nanti dah tak bertudung, ditanya orang mesti dia jawab, saya tidak pernah kata saya dah bertudung, saya cuma mohon doa kan saya kekekeke .. aku harap aku salah la. Btw, tudung 27 kalau sesuai dengan kualiti, baguslah, tak ambil untung melampau
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:17 PM | Show all posts
Shawl hitam Rm10 iols beli pasar malam still tahan bertahun2. Pakai masa study means dah nak 10 tahun. Tak payah gosok, senang bentuk, cepat. Asyik mik yg tu jelah solution mudah.

Sekarang zaman kakafaz jadi bisnes iron woman.  Sesuai dengan karakter fashionable dan confident
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:19 PM | Show all posts
iols pun suka dan beli tudung harga RM30 ke bawah ja...sapa pernah beli tudung kaka fas ni? material best tak? bidang berapa dia jual?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiap retis ada marketing masing2
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dah cakap macam ni tak ngam dah la nak jual tudung harga premium rm50 ke atas
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
haha adoi tk payah la ckp gitu.hermes balenciaga bole plak beli.ckp je la saya mahu ramai org mampu beli tudung saya.btw material bawal mmg murah pun.lagipun dia bukan ada letak batu kristal ke apa so mmg la bole jual murah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list