Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
7186
View
57
Reply

"Sayalah Baby Tu" - Individu Imbau Kenangan 'Disapa' Saiful Apek Dalam Kandungan

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-8-2021 04:46 PM | Show all posts |Read mode
Alahai, comelnya mesej diterima Saiful Apek daripada seorang individu.




Kredit foto: IG




Menerusi Instagram, dia berkongsi tangkap layar mesej (DM) individu terbabit yang mengimbau kenangan disapa Apek ketika masih dalam kandungan 20 tahun lalu.


Katanya, dia sangat teruja apabila ibunya membuka cerita itu kepadanya.

"Kalau Uncle masih ingat 20 tahun lalu, Uncle ada berlakon atau bercuti di kota Kinabalu dan masuk ke sebuah kedai cederamata.

"Ada seorang staf di situ sedang mengandung, ibu sayalah tu.





Kredit foto: IG



"Uncle cakap pada stad lain 'Shhh, ada baby tengah tidur' sambil pegang perut Ibu dan saya rasa Uncle dah boleh agak sayalah baby itu," tulisnya.


Ramai tersentuh dengan perkongsian itu dan mendoakan kesejahteraan Apek.





Kredit foto: IG




Sweetnya dapat mesej begini. Mesti ia menjadi antara mesej yang bermakna buat Apek. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmmm{:childlike{:childlike{:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Saiful ni bijak, berjiwa artistik, orang seni sejati.

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehh?? Aku je ke yg rasa dia creepy AF, sbb pegang perut org tak kenal yg tgh ngandung?? Wtf? Sweet mende? Kalau aku, dah aku terajang kan aje, lelaki nak pegang perut aku. Retis tak retis. Retis2 sangkak lain yg dok "Ya Allah, so sweet" tu semua pun, akan aku terajang sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Apakah.
Pegang perut bini org mengandung tu sweet?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo mak dia tuh non muslim aku fhmlahhh...tp kalo aku, bg psnampor jer...suka2 ko jer pegang perut aku?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Yih nya pgg perot bini org?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak ni pun..

Abis la uncle kena kecam sbb pegang perut bini orang..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 5-8-2021 04:59 PM
Ehh?? Aku je ke yg rasa dia creepy AF, sbb pegang perut org tak kenal yg tgh ngandung?? Wtf? Sweet m ...

betul! aku pun mcm eh boleh pulak usap2 perut bini orang?? demi artis dihalalkan je eh?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
baca kat atas...kata ramai yg tersentuh...baca komen forumer....alahai...........
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Wadehek yg haku baca neh???

Lagi2 part apek pegang perut mak baby tu!
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 5-8-2021 04:59 PM
Ehh?? Aku je ke yg rasa dia creepy AF, sbb pegang perut org tak kenal yg tgh ngandung?? Wtf? Sweet m ...

Kan? Igt semua ibu mengandung suka ke org pegang perut dia walaupun yg pegang tu pompuan apatah lagi kalau lelaki.

Euwwww scary oii.. suka sgt depa ni normalisasikan benda yg mengarut gini
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 06:23 PM | Show all posts
Carcosa replied at 5-8-2021 04:59 PM
Ehh?? Aku je ke yg rasa dia creepy AF, sbb pegang perut org tak kenal yg tgh ngandung?? Wtf? Sweet m ...

Kannn? Lantak lah retis femes ke apa yg pegang? Lelaki lak tu. Iolss nak pegang perut kolig iolss pun iolss minta izin tau!
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa: Ehh?? Aku je ke yg rasa dia creepy AF, sbb pegang perut org tak kenal yg tgh ngandung?? Wtf? Sweet mende? Kalau aku, dah aku terajang kan aje, lelaki  ...


Same, sy pn rs creepy gilos haha... tp mmg suka tgk Senario time budak2 dl haha..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 08:29 PM | Show all posts
dia pegang acah acah kut
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
erkkkk.. tok pekkk
ko dah kenapa pegang perut omak tu?

ot, apek ni aku ada tengok ep senario yang dia jadik negro mengajar eng dengan Phua Chua Kang ep senario jadik cameo. Okay betul english dia. Ada penah keje obersi ke sebelum jadik retis?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegang or buat2 pegang pun aku rasa lain mcm
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 09:51 PM | Show all posts
21 tahun dulu org tidak lah sesensitif skrg.. masyarakat time tu x terdedah dgn kes2 jenayah seksual macam skrg y buatkan masyarakat lebih peka & berhati-hati.  
Lawak Apek tak adalah more to sexual..
dia punya lawak kan jenis mesra alam happy go lucky camtu.. very likeable..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 5-8-2021 05:55 PM
baca kat atas...kata ramai yg tersentuh...baca komen forumer....alahai...........

Wat do yu aspek frm weols acik2.. ? hehehe.. bc td , num 1  i pikir sama ngn forumer .. hehe.. tp kendian aiols mmg ade soft spot ngn saiful apek ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
tahikkkk menda ni??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list