Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
4263
View
138
Reply

[Tempatan] Ketua Gerakan Antivaksin Israel Dilapor Meninggal Dunia kerna COVID-19.tuduh pulis cuba meracunnya

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-9-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Seorang aktivis yang terkenal kerana menentang penggunaan vaksin COVID-19 dan juga digelar sebagai ketua antivaksin dilaporkan telah meninggal dunia pada awal pagi Isnin di Pusat Perubatan Wolfson di Holon, Israel akibat COVID-19.

Menurut The Jerusalem Post, lelaki itu juga sempat memuatnaik beberapa perkongsian di media sosialnya ketika dia berada di hospital dan sebelum meninggal dunia.

Saya menggunakan mesin oksigen dan tanpanya saya akan sesak nafas. Saya juga mengalami batu yang sangat teruk dan selalu rasa tercekik, katanya kepada pengikut-pengikutnya di media sosial menerusi satu video.

Dalam video itu juga, dia mengadu mengenai layanan yang diterimanya di balai polis ketika dia ditangkap dengan mendakwa bahawa anggota polis telah meletakkan kaki mereka di lehernya.

Tidak cuma itu, lelaki tersebut juga mendakwa bahawa pihak polis cuba untuk meracuninya

Polis Jerusalem cuba meracuni saya kerana saya tidak pernah merasa seperti ini sepanjang hidup saya.

Setiap minggu saya bergelut dan berfikir seolah-olah tiada apa-apa yang berlaku, tetapi hari ini saya tidak dapat lagi bernafas dan pergi ke hospital. Sekiranya sesuatu berlaku kepada saya, ketahuilah bahawa ia adalah cubaan pembunuhan, katanya.

Lelaki itu sememangnya giat menganjurkan tunjuk perasaan bagi menolak penggunaan pelitup muka dan vaksin.

Sumber The Jerusalem Post
IMG_20210915_074636.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Antivaksin ni mmg otak ting tong
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampaknya agenda yahudi sudah tidak terpakai memandangkan ketua anti vaksin dr israhell
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni agenda melayu kat tanah yahudi kot..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah....

Gang yang claimed thinking outside the box........ Lah sangat....
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:26 AM | Show all posts
shalom chaverim
semoga rohnya dicucuri hujan
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
So antivac sbnrnya agenda yahoodii???
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:53 AM | Show all posts
Cash la antivax! Tunggu puak2 ni kat tanah air pula yg lingkup
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:05 AM | Show all posts
ini semua agenda yahudi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Agenda sape pulak ni?
Agenda melayu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
antivax malaysia dan antivax israel berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:25 AM | Show all posts
Bagus lah ada ramai anti vaksin kat israel ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Polis plak yg salah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 15-9-2021 09:28 AM
Polis plak yg salah..

Lbih kurg sama lh dgn kes bebaskn affendy tu...salahkn doc n nurse
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Minami2013 at 15-9-2021 01:39 AM

Kat mana2 ada je puak antivaks ni.. kat Malaysia ni most of them tolak vaksin covid19 je, tp masih percaya covid19 ni bahaya.. tapi puak antivaks kat luar negara ni level pemahaman covid19 bkn pandemik, tak perlu pakai mask, social distancing etc ni dah kira extreme. Acik Lana Nordin sesuai lah jumpa puak2 antivaks sana.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Anti vaks agenda yahudi...
So org islam pun terikut2 dgn agenda yahudi nmpknya...


Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:44 AM | Show all posts
Agenda tanah melayu menular ke Israhell gamaknyer yer
Mohon antivaksin jgn ambik vaksin agar bole mati mereput keseorangan
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 09:54 AM | Show all posts
noor2 replied at 15-9-2021 07:57 AM
Antivaksin ni mmg otak ting tong

ahaha awat aku baca hang tulis antivaksin otak tin kosong
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsamz: So antivac sbnrnya agenda yahoodii???

hahhhhh ni menarik sgttttt. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 15-9-2021 09:54 AM
ahaha awat aku baca hang tulis antivaksin otak tin kosong

sbb otak baca laju dri mata. haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list